//
CRUCEA ROŞIE DÂMBOVIŢA – PACHETE CU ALIMENTE PENTRU PERSOANELE IZOLATE DIN CORBII MARI ŞI COJASCA Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ: Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roși COMUNICAT DE PRESĂ: Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roși Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » CRUCEA ROŞIE DÂMBOVIŢA – PACHETE CU ALIMENTE PENTRU PERSOANELE IZOLATE DIN CORBII MARI ŞI COJASCA

CRUCEA ROŞIE DÂMBOVIŢA – PACHETE CU ALIMENTE PENTRU PERSOANELE IZOLATE DIN CORBII MARI ŞI COJASCA

CRUCEA ROŞIE DÂMBOVIŢA – PACHETE CU ALIMENTE PENTRU PERSOANELE IZOLATE DIN CORBII MARI ŞI COJASCA

COMUNICAT DE PRESĂ:

Crucea Roşie Dâmbovița  este la datorie în plină criză COVID-19 și vine în sprijinul persoanele vulnerabile din județ. Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița desfășoară mai multe activități umanitare menite sa vină în sprijinul autorităților locale și a persoanelor aflate în izolare.

Concret, în cursul zilei de vineri, 27 martie 2020, Crucea Roșie Dâmbovița a primit o  donație din partea  Fundației „Preţuiește viața”,reprezentată de Andreea Marin. Donația constă în apa și alimente, în valoare de  10.189,89 lei. Directorul Crucii Roșii Dâmbovița, Raul Pavelescu, alături de doi voluntari, s-a deplasat la Ploiești să ridice alimentele și să le aducă la depozitul Crucii Roșii Dâmbovița. Se pregătesc  în orele următoare pachete alimentare care vor ajunge la persoanele izolate la domiciliu din cauza COVID-19, din comunele Corbii Mari și Cojasca.

Cele doua localități au fost stabilite în urma discuțiilor dintre conducerea Crucii Roșii Dâmbovița,conducerea CJ Dâmbovița și  Prefectura Dâmbovița,având în vedere ca în aceste comunități există un număr destul de mare de persoane vulnerabile în contextul COVID-19.Activitatea de distribuţie a alimentelor,  apei şi materialelor de protecţie continuă şi în zilele următoare pe masură necesităţilor constate și în celelalte comunități dambovițene: ”Este momentul să ne implicăm  cu toții și să sprijinim împreună unitațile sanitare, comunitățile  de pe teritoriul județului Dâmbovița.  Donația primită astăzi, constând în  alimente și apă, este destinată pentru sprijinul persoanelor vulnerabile aflate în izolare, la Corbii Mari și Cojesca. Mulțumesc  celor care ne-au donat și totodată transmit atreprenorilor și firmelor  care apreciază și doresc să susțină lupta Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița împotriva COVID-19, o pot face sub diverse forme: alimente, apă, igienico-sanitare ori sprijin financiar pentru activitățile desfăşurate în această perioadă. Pentru a continua acest demers este esențială colaborarea cu cât mai mulți antreprenori și firme dornice să se implice în acest efort colectiv” a declarat jr.Raul Pavelescu, directorul Crucii Roșii Dâmbovița.

De 144 de ani, Crucea Roșie Română a fost alături de populație în prima linie a asistenței umanitare. Pandemia de coronavirus nu face excepție și ne dorim să rămânem în prima linie a asistenței umanitare în continuare prin sprijinirea tuturor categoriilor sociale afectat de pandemie.Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Crucea Roșie Română s-a aflat în strânsă colaborare cu autoritățile naționale și locale pentru a oferi sprijin logistic, uman și material în vederea consolidării răspunsului în fața pandemiei COVID-19.

CRUCEA ROŞIE, FILIALA DÂMBOVIŢA

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.