//
DÂMBOVIŢA A PRIMIT, ÎNTR-O PRIMĂ TRANŞĂ, 11.400 DOZE DE VACCIN ANTIGRIPAL Reviewed by Momizat on . Direcţiade Sănătate Publică Dâmboviţa a primit, într-o primă etapă a campaniei de vaccinare, 11 400 de doze de vaccine antigripal, alocate de către Ministerul S Direcţiade Sănătate Publică Dâmboviţa a primit, într-o primă etapă a campaniei de vaccinare, 11 400 de doze de vaccine antigripal, alocate de către Ministerul S Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » DÂMBOVIŢA A PRIMIT, ÎNTR-O PRIMĂ TRANŞĂ, 11.400 DOZE DE VACCIN ANTIGRIPAL

DÂMBOVIŢA A PRIMIT, ÎNTR-O PRIMĂ TRANŞĂ, 11.400 DOZE DE VACCIN ANTIGRIPAL

DÂMBOVIŢA A PRIMIT, ÎNTR-O PRIMĂ TRANŞĂ, 11.400 DOZE DE VACCIN ANTIGRIPAL

Direcţiade Sănătate Publică Dâmboviţa a primit, într-o primă etapă a campaniei de vaccinare, 11 400 de doze de vaccine antigripal, alocate de către Ministerul Sănătăţii şi a început distribuţia în teritoriu a acestora. Reprezentanţii DSP Dâmboviţa au informat, printr-un comunicat de presă, cum se va face repratiţia dozelor primate.

De   dozele de vaccin antigripal alocate, judeţului Dâmboviţa, în acastă prima etapă, vor beneficia copiii cu vârste cuprinse între 3-5 ani, mai ales cei care sunt la prima vaccinare, gravidele şi rezidenţii instituţiilor de ocrotire socială, precum şi persoanele care acordă asistenţă medicală, socială şi îngrijire la domiciliu. De asemenea, doze de vaccin vor ajunge la personalul medico-sanitar şi cel auxiliar din spitale şi din unităţile sanitare ambulatorii, inclusive salariaţii unor instituţii de ocrotire şi ai unităţilor de bolnavi cronici, care prin natura activităţii vin în contact respirator cu pacienţii sau asistaţii.

Livrarea dozelor de vaccin repartizate va avea loc în mai multe etape, iar vaccinarea se va realize prin intermediul cabinetelor medicilor de familie.

Pentru sezonul 2020-2021, D.S.P. Dâmboviţa a centralizat un necesar de 103649 de doze.

About The Author

Number of Entries : 1083

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.