//
DÂMBOVIȚA: AU SOSIT PRIMELE MICROBUZE ȘCOLARE DIN CELE SOLICITATE Reviewed by Momizat on . Au sosit primele 3 microbuze școlare din cele 51 pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a depus solicitări către Guvernul României sau i-au fost aprobate ori Au sosit primele 3 microbuze școlare din cele 51 pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a depus solicitări către Guvernul României sau i-au fost aprobate ori Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » DÂMBOVIȚA: AU SOSIT PRIMELE MICROBUZE ȘCOLARE DIN CELE SOLICITATE

DÂMBOVIȚA: AU SOSIT PRIMELE MICROBUZE ȘCOLARE DIN CELE SOLICITATE

DÂMBOVIȚA: AU SOSIT PRIMELE MICROBUZE ȘCOLARE DIN CELE SOLICITATE

Au sosit primele 3 microbuze școlare din cele 51 pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a depus solicitări către Guvernul României sau i-au fost aprobate ori sunt în curs de aprobare cereri de finanțare.

Așadar, copiii din comunele Dobra, Vulcana Pandele și Văleni-Dâmbovița, care au nevoie de un transport pentru a ajunge la școală, vor avea chiar de la începutul noului an școlar microbuze noi, sigure și moderne. Acestea au fost puse la dispoziția celor trei comune de Guvernul României.

Cât de curând, voi semna și contractul de furnizare a 31 de microbuze electrice de 8+1 și 16+1 locuri, proiect depus și aprobat spre finanțare prin PNRR. Valoarea acestora se ridică la 6.000.000 de euro.

De asemenea, în ultima ședință a Consiliului Județean Dâmbovița a fost aprobată participarea instituției pe care o conduc la programul derulat de Administrația Fondului pentru Mediu, prin care vom achiziționa alte 17 microbuze școlare, electrice sau hibrid. Cererea de finanțare va fi de aproximativ 5.100.000 de euro.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.