//
DÂMBOVIŢA: COD GALBEN DE VÂNT Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă Atenționare meteorologică - Cod Galben     Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis astăzi o atenționare meteorologică valabilă și Comunicat de presă Atenționare meteorologică - Cod Galben     Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis astăzi o atenționare meteorologică valabilă și Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » DÂMBOVIŢA: COD GALBEN DE VÂNT

DÂMBOVIŢA: COD GALBEN DE VÂNT

DÂMBOVIŢA: COD GALBEN DE VÂNT

Comunicat de presă

Atenționare meteorologică – Cod Galben

    Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a emis astăzi o atenționare meteorologică valabilă și pentru județul Dâmbovița, după cum urmează:

ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ
 COD GALBEN

Intervalul: 13 martie, ora 21.00 – 14 martie, ora 14.00

          Fenomene vizate:  intensificări ale vântului

În intervalul menţionat, vântul va avea intensificări în sudul şi în estul ţării, dar îndeosebi în Muntenia (inclusiv în zona municipiului Bucureşti), în sudul Moldovei şi în Dobrogea unde rafalele vor depăşi 55…65 km/h.


NOTĂ: Vântul se va intensifica şi la munte, în special în zona Carpaţilor Orientali, iar la peste 1500 m altitudine vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare.

          Au fost informate comitetele locale pentru situaţii de urgenţă care au obligaţia să monitorizeze cu atenţie evoluţia fenomenelor meteorologice, pentru a se putea interveni în timp util în cazul apariţiei unor situații de urgență. 

Având in vedere faptul ca atenționarea meteo vizează și fenomene de intensificări ale vântului, primarii unităților administrativ teritoriale vor menține un contact permanent cu operatorii de distribuție a energiei electrice pentru ca echipele de intervenție să acționeze operativ in cazul producerii de avarii la rețelele electrice.

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.