//
DÂMBOVIŢA, COVID-19: VESTE BUNĂ PENTRU PUCIOASA – HOTELUL CERES NU VA MAI FI CENTRU DE CARANTINĂ Reviewed by Momizat on . Vestea că Hotelul Ceres din Pucioasa - care, înainte de izbucnirea pandemiei COVID-19 găzduia pensionari din toată ţara, veniţi la tratament - va fi transformat Vestea că Hotelul Ceres din Pucioasa - care, înainte de izbucnirea pandemiei COVID-19 găzduia pensionari din toată ţara, veniţi la tratament - va fi transformat Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » DÂMBOVIŢA, COVID-19: VESTE BUNĂ PENTRU PUCIOASA – HOTELUL CERES NU VA MAI FI CENTRU DE CARANTINĂ

DÂMBOVIŢA, COVID-19: VESTE BUNĂ PENTRU PUCIOASA – HOTELUL CERES NU VA MAI FI CENTRU DE CARANTINĂ

DÂMBOVIŢA, COVID-19: VESTE BUNĂ PENTRU PUCIOASA – HOTELUL CERES NU VA MAI FI CENTRU DE CARANTINĂ

Vestea că Hotelul Ceres din Pucioasa – care, înainte de izbucnirea pandemiei COVID-19 găzduia pensionari din toată ţara, veniţi la tratament – va fi transformat în centru de carantină a stârnit teamă în rândul locuitorilor oraşului şi a pus în alertă administraţia locală. Neliniştea tuturor era dată mai ales de faptul că hotelul – se află în centrul oraşului, la doi paşi de piaţă şi de cel mai mare magazin din nordul judeţului. Demersurile administraţiei locale au dat rezultate: Hotelul Ceres nu va mai fi centru de carantină. Aici vor fi cazate cadrele medicale şi auxiliare care lucrează la Spitalul Orăşenesc Pucioasa, unitate-suport pentru COVID-19. Într-o postare pe Facebook, primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, a spus:

„… a fost o perioada incredibila, mai ales că înţelegeam din comentariile unor locuitori ai oraşului, faptul ca se simţeau total neprotejaţi, în ciuda efortului nostru necontenit!

Nu vreau sa va prezint aici zbaterea noastră, si pe undeva mă bucură faptul ca agitaţia noastră permanentă nu a fost resimţită, pentru că ar fi putut contamina toți cetaţenii oraşului!

Vreau doar să vă spun că unul dintre subiectele ce au generat rumoare sau chiar teamă s-a încheiat!

Hotelul Ceres nu va mai fi spaţiu de carantină!!!

Hotelul Ceres va fi locul în care se vor caza medicii, cadrele medicale şi auxiliare ce deservesc spitalul nostru! Toţi cei ce se vor implica în combaterea Coronavirus în spitalul Oraşenesc Pucioasa vor avea un loc unde sa se odihnească, pus la dispoziţie de Primăria Pucioasa, pentru a nu îşi expune familiile şi pentru a fi aproape de locul de muncă!”.

About The Author

Number of Entries : 1112

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.