//
DÂMBOVIŢA – MARŢI, 27 MARTIE, DOUĂ ŞCOLI AU FOST ÎNCHISE Reviewed by Momizat on . Din cauza fenomenelor meteo de noaptea trecută, în două unităţi şcolare, din judeţul Dâmboviţa, cursurile au fost suspendate. La Şcoala Gimnazială Cojasca, o de Din cauza fenomenelor meteo de noaptea trecută, în două unităţi şcolare, din judeţul Dâmboviţa, cursurile au fost suspendate. La Şcoala Gimnazială Cojasca, o de Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » DÂMBOVIŢA – MARŢI, 27 MARTIE, DOUĂ ŞCOLI AU FOST ÎNCHISE

DÂMBOVIŢA – MARŢI, 27 MARTIE, DOUĂ ŞCOLI AU FOST ÎNCHISE

DÂMBOVIŢA – MARŢI, 27 MARTIE, DOUĂ ŞCOLI AU FOST ÎNCHISE

Din cauza fenomenelor meteo de noaptea trecută, în două unităţi şcolare, din judeţul Dâmboviţa, cursurile au fost suspendate. La Şcoala Gimnazială Cojasca, o defecţiune la liniile de alimentare cu energie electrică nu permite încălzirea şcolii. Pentru şcoala din comuna Şelaru, măsura suspendării cursurilor a fost luată din cauza drumurilor greu accesibile.

Inspectorul şcolar general Sorin Ion a precizat că se află permanent în legătură cu directorii de şcoli, iar în situaţia apariţiei unor probleme, va fi luată cea mai bună decizie pentru siguranţa elevilor. Acesta a completat că, cel puţin până acum, nu sunt motive care să conducă la decizia ca mâine să fie suspendate cursurile şcolare în Dâmboviţa.

Ieri au funcţionat toate unităţile şcolare din judeţ.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.