//
DEPUTAT CARMEN HOLBAN (PSD DÂMBOVIŢA): PNL STABILEŞTE DATA ALEGERILOR ÎN LOC SĂ SE OCUPE DE MĂSURI DE REDRESARE ECONOMICĂ Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Țara arde şi baba se piaptănă! În vârful pandemiei, sute de mii de români nu mai au loc de muncă, mii de afaceri s-au închis, dar PNL stabile COMUNICAT DE PRESĂ Țara arde şi baba se piaptănă! În vârful pandemiei, sute de mii de români nu mai au loc de muncă, mii de afaceri s-au închis, dar PNL stabile Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTAT CARMEN HOLBAN (PSD DÂMBOVIŢA): PNL STABILEŞTE DATA ALEGERILOR ÎN LOC SĂ SE OCUPE DE MĂSURI DE REDRESARE ECONOMICĂ

DEPUTAT CARMEN HOLBAN (PSD DÂMBOVIŢA): PNL STABILEŞTE DATA ALEGERILOR ÎN LOC SĂ SE OCUPE DE MĂSURI DE REDRESARE ECONOMICĂ

DEPUTAT CARMEN HOLBAN (PSD DÂMBOVIŢA): PNL STABILEŞTE DATA ALEGERILOR ÎN LOC SĂ SE OCUPE DE MĂSURI DE REDRESARE ECONOMICĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Țara arde şi baba se piaptănă! În vârful pandemiei, sute de mii de români nu mai au loc de muncă, mii de afaceri s-au închis, dar PNL stabileşte data alegerilor!

În plină criză naţională a pandemiei cu noul coronavirus, prim-ministrul a anunţat că alegerile locale nu vor fi amânate pentru anul viitor. Orban a spus că acest scrutin ar putea avea loc în septembrie a.c., în cazul în care vom scăpa de epidemie la începutul lunii iulie. La fel ca în perioada premergătoare declanşării îmbolnăvirilor cu COVID-19, PNL e mult mai mult preocupat de stabilirea datei alegerilor! Înainte de instituirea stării de urgenţă guvernanţii au zăpăcit românii cu alegerile anticipate, iar acum vorbesc de alegerile locale, în condiţiile în care suntem departe de a fi trecut cu bine peste vârful epidemiei.

Le recomand liberalilor să renunţe la această idee şi să iniţieze cu adevărat măsurile de sprijin a românilor care nu au loc de muncă şi ale antreprenorilor care şi-au închis afacerile!

Economia e în colaps, personalul medical e epuizat, domenii întregi de activitate sunt în faliment, sute de mii de oameni au rămas fără serviciu! În acest timp, soluţia „Guvernului meu” este, paradoxal, doar aceea de a organiza alegeri în cel mai scurt timp!

Nu în ultimul rând, creşterea capacităţii de testare a românilor, promisă de guvern, nu are fundament în realitate. Constatăm în continuare că nu se fac suficiente testări, în ciuda faptului că guvernanţii s-au lăudat cu triplarea capacităţii, dar există o serie de zone din ţară unde pacienţii nu au fost încă testaţi.

Mare păcat că liberalii nu au niciun plan pentru România, ci doar pentru ei şi pentru păstrarea puterii, pe care oricum nu sunt în stare să o folosească pentru binele românilor! În rest, Zero!

Deputat PSD Dâmbovița,

Georgeta-Carmen Holban

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.