//
DEPUTAT CLAUDIA GILIA: ZONA PEŞTERA – PADINA, ATESTATĂ DREPT STAŢIUNE TURISTICĂ DE INTERES NAŢIONAL Reviewed by Momizat on . INFORMARE:   Vești bune pentru județul nostru: zona Peștera-Padina, din Comuna Moroeni, a fost atestată drept stațiune turistică de interes național.   Imp INFORMARE:   Vești bune pentru județul nostru: zona Peștera-Padina, din Comuna Moroeni, a fost atestată drept stațiune turistică de interes național.   Imp Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » DEPUTAT CLAUDIA GILIA: ZONA PEŞTERA – PADINA, ATESTATĂ DREPT STAŢIUNE TURISTICĂ DE INTERES NAŢIONAL

DEPUTAT CLAUDIA GILIA: ZONA PEŞTERA – PADINA, ATESTATĂ DREPT STAŢIUNE TURISTICĂ DE INTERES NAŢIONAL

DEPUTAT CLAUDIA GILIA: ZONA PEŞTERA – PADINA, ATESTATĂ DREPT STAŢIUNE TURISTICĂ DE INTERES NAŢIONAL

INFORMARE:

 

Vești bune pentru județul nostru: zona Peștera-Padina, din Comuna Moroeni, a fost atestată drept stațiune turistică de interes național.

 

Impactul economic, social și cultural asupra acestei zone va fi unul pozitiv! Vor crește șansele de atragere de finanțări din fonduri europene, se vor crea noi locuri de muncă și vor fi mai multe facilități pentru turiști. Promovarea acestei zone va putea fi făcută atât la nivel național, cât și european.

Este un proiect care a fost asumat și promovat de fostul președinte al Consiliului Județean, domnul Adrian Țuțuianu și care, astăzi, a devenit realitate.

Guvernul a aprobat astăzi, atestarea unor localităţi sau părţi din localităţi, ca staţiuni turistice de interes naţional sau local şi modificarea anexei nr.5 la Hotărârea Guvernului nr.852/2008 pentru aprobarea normelor şi criteriilor de atestare a staţiunilor turistice.

Pe lista staţiunilor turistice de interes național se află și Zona Peștera-Padina.

Iată ce înseamnă se crezi într-un proiect și să sprijini comunitatea locală. Aleșii locali, dar și parlamentarii PSD vor sprijini proiectele de investiții concrete pentru a dezvolta zona Moroeni-Padina-Peștera din punct de vedere turistic.

Se vor construi pârtii de schi, piscine, instalaţii de transport pe cablu etc. Vor fi reabilitate şi modernizate drumurile care duc spre stațiune.

Felicitări Guvernului și tuturor colegilor care au contribuit la acest proiect!

 

Claudia GILIA, Deputat PSD

Președinte OFSD Dâmbovița

 

 

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.