//
DEPUTAT OANA VLĂDUCĂ – INTERPELARE CARE VIZEAZĂ PODUL RUTIER ŞI DE CALE FERATĂ, DE PE DN 71, DIN PUCIOASA Reviewed by Momizat on . INTERPELARE     Adresată: Domnului LUCIAN ȘOVA                           Ministrul Transporturilor                   De către dna Deputat: OANA – SILVIA VLĂDUCĂ INTERPELARE     Adresată: Domnului LUCIAN ȘOVA                           Ministrul Transporturilor                   De către dna Deputat: OANA – SILVIA VLĂDUCĂ Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTAT OANA VLĂDUCĂ – INTERPELARE CARE VIZEAZĂ PODUL RUTIER ŞI DE CALE FERATĂ, DE PE DN 71, DIN PUCIOASA

DEPUTAT OANA VLĂDUCĂ – INTERPELARE CARE VIZEAZĂ PODUL RUTIER ŞI DE CALE FERATĂ, DE PE DN 71, DIN PUCIOASA

DEPUTAT OANA VLĂDUCĂ – INTERPELARE CARE VIZEAZĂ PODUL RUTIER ŞI DE CALE FERATĂ, DE PE DN 71, DIN PUCIOASA

INTERPELARE

 

 

Adresată: Domnului LUCIAN ȘOVA

                          Ministrul Transporturilor

        

        

De către dna Deputat: OANA – SILVIA VLĂDUCĂ

Circumscripţia electorală: 16, Dambovita

Grupul parlamentar: PSD

Şedinţa Camerei Deputaților din data de: 2.05.2018

 

          Obiectul interpelării: Pod mixt (CF + Rutier) peste râul Ialomița, pe DN 71, în orașul Pucioasa

Domnule ministru,

Cu ocazia vizitei de lucru pe care ați avut-o în județul Dâmbovița în luna martie, v-au fost semnalate mai multe proiecte care au nevoie de intervenție prioritară din partea ministerului pe care îl coordonați. Unul dintre aceste obiective se referă la podul mixt (CF + Rutier) peste râul Ialomița, pe DN 71, în orașul Pucioasa.

Starea obiectivului poate determina închiderea circulației pe acest traseu, în condițiile în care suprastructura metalică a acestuia prezintă o uzură și degradări însemnate. Din păcate, demersurile Consiliului Județean Dâmbovița realizate până în prezent în cazul acestui obiectiv aflat în patrimoniul Companiei Naționale de Căi Ferate „CFR” S.A. nu au avut rezultatele așteptate.

 

Vă fac precizarea că o eventuală închidere a podului va afecta grav desfășurarea activităților economice de transport mărfuri de la importanți agenți economici din orașele Fieni și Pucioasa, precum și transportul rutier pe această rută.

 

Amintesc că drumul național DN 71 Bâldana – Târgoviște – Pucioasa – Fieni – Sinaia reprezintă principala cale de acces între nordul și sudul județului Dâmbovița. Mai mult, în ultimii ani, din cauza traficului intens de pe drumul național DN 1 pe relația București – Ploiești – Brașov, ruta din județul Dâmbovița este variantă alternativă.

 

Față de cele prezentate, vă rog, domnule ministru, să dispuneți o analiză a situației și măsuri rapide de intervenție în cazul obiectivului.

 

Solicit răspuns scris.

Cu deosebită consideraţie,

DEPUTAT

 OANA – SILVIA VLĂDUCĂ

 

 

 

Data: 2.05.2017

 

About The Author

Number of Entries : 1741

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.