//
DEPUTAT OANA VLĂDUCĂ: PARLAMENTARII PRO ROMÂNIA VOR VOTA PENTRU DEMITEREA GUVERNULUI Reviewed by Momizat on . Oana Vlăducă, deputat PRO România, a abordat tema moţiunii de cenzură, subliniind poziţia partidului condus de Victor Ponta de a vota pentru demiterea Guvernulu Oana Vlăducă, deputat PRO România, a abordat tema moţiunii de cenzură, subliniind poziţia partidului condus de Victor Ponta de a vota pentru demiterea Guvernulu Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTAT OANA VLĂDUCĂ: PARLAMENTARII PRO ROMÂNIA VOR VOTA PENTRU DEMITEREA GUVERNULUI

DEPUTAT OANA VLĂDUCĂ: PARLAMENTARII PRO ROMÂNIA VOR VOTA PENTRU DEMITEREA GUVERNULUI

DEPUTAT OANA VLĂDUCĂ: PARLAMENTARII PRO ROMÂNIA VOR VOTA PENTRU DEMITEREA GUVERNULUI

Oana Vlăducă, deputat PRO România, a abordat tema moţiunii de cenzură, subliniind poziţia partidului condus de Victor Ponta de a vota pentru demiterea Guvernului Orban: „I-am văzut și auzit pe câțiva foști colegi vorbind vrute și nevrute despre PRO ROMÂNIA în contextul moțiunii. În loc să-și vadă de partidul lor și să încerce să caute aliați, unii parcă fac cu tot dinadinsul să provoace PRO ROMÂNIA”.

Oana Vlăducă a punctat: „Moțiunea, foarte necesară de altfel, trebuia introdusă cu mult, mult mai devreme. PRO ROMÂNIA spune de prin luna mai că e nevoie să pice Guvernul Orban. PSD era, însă, ocupat atunci să voteze în genunchi tot ce voia PNL: stare de urgență, starea de alertă, prelungire stare de alertă etc etc etc. La ce le-a folosit? LA NIMIC!!!!Căci, astăzi, îi auzim pe domnnii Iohannis și Orban că tot din cauza PSD s-au îmbolnăvit oamenii.

  • E absurd să invoce PSD tot felul de motive, c-o fi, c-o păți, sau să dea vina pe altcineva pentru un eventual eșec al moțiunii. Le spunem clar, ca să înțeleagă: PRO România va vota pentru demiterea Guvernului Orban, pentru că este cel mai periculos guvern din ultimii 30 de ani, incompetent și riscant pentru sănătatea românilor, gropar al economiei și disprețuitor față de legile adoptate în Parlament. Deci, dacă PSD are vreo îndoială, să se uite în propria ogradă, să-și numere voturile și să aibă grijă că toți parlamentarii săi votează moțiunea. Noi o s-o facem.
  • Demiterea acestui guvern a devenit imperativă. E nevoie de înlocuirea lui cu un executiv coerent în acțiuni, condus de un premier care să aibă 3 obiective: Sănătatea, Economia și Educația. Sunt punctele cheie cele mai vulnerabile în momentul de față, domeniile în care există cel mai mare haos și cei mai incompetenți decidenți. Dacă moțiune trece și premierul propus își asumă rezolvarea problemelor din aceste domenii, îl votăm fără probleme.
  • Avem nevoie de un Guvern care să se gândească și la România. Ce se întâmplă astăzi este îngroparea țării, „pas cu pas”. Există oameni de calitate care pot să-și asume conducerea executivă în momente de criză.
  • PNL e disperat să organizeze alegeri cât mai repede. Nu contează câți oameni se îmbolnăvesc pe zi, nu contează câți oameni mor, nu contează câți sunt la Terapie Intensivă. Contează doar ca acest guvern corupt și iresponsabil să-și prelungească puterea cât poate de mult.
  • PNL îi strânge cu ușa pe primarii în funcție și îi șantajează cu semnarea proiectelor PNDL. Sunt 2 miliarde din fondul de rezervă care puteau fi dați la pensii sau alocații, dar PNL preferă să cumpere, efectiv, la bucată, primari. Cazurile din Dâmbovița nu fac excepție. Din acest punct de vedere, PNL nu-și permite să mai amâne alegerile, pentru că banii se duc, împrumuturile uriașe se întorc împotriva economiei și oamenii încep să resimtă criza pe pielea lor. Toate amânările de plăți nu au făcut nimic bun, câtă vreme nu s-au luat măsuri complementare și inteligente pentru economie. Așa că vine termenul scandent și la amânări și firmele vor fi îngropate definitiv. PNL nu-și permite să aibă alegeri după momentul ăsta, pentru că va mai lua 20%.
  • Revin și spun că e nevoie rapid ca acest guvern să plece. Și, dincolo de fitilele aruncate de unii membrii PSD, moțiunea va trece cu voturile Pro România. Vom vedea după vot cine a respectat conduita și discursul public în ultimele luni și cine a făcut gargară, jocuri de imagine și blat”, a spus Oana Vlăducă, deputat Pro România.

About The Author

Number of Entries : 1076

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.