//
DEPUTAT PNL DE DÂMBOVIȚA GABRIEL PLĂIAȘU: NU VOI SUSȚINE O MAJORITATE CU PSD Reviewed by Momizat on . În contextul actualei crize politice, deputatul Gabriel Plăiașu, prim-vicepreședinte PNL Dâmbovița, și-a exprimat poziția referitoare la o eventuală negociere c În contextul actualei crize politice, deputatul Gabriel Plăiașu, prim-vicepreședinte PNL Dâmbovița, și-a exprimat poziția referitoare la o eventuală negociere c Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTAT PNL DE DÂMBOVIȚA GABRIEL PLĂIAȘU: NU VOI SUSȚINE O MAJORITATE CU PSD

DEPUTAT PNL DE DÂMBOVIȚA GABRIEL PLĂIAȘU: NU VOI SUSȚINE O MAJORITATE CU PSD

DEPUTAT PNL DE DÂMBOVIȚA GABRIEL PLĂIAȘU: NU VOI SUSȚINE O MAJORITATE CU PSD

În contextul actualei crize politice, deputatul Gabriel Plăiașu, prim-vicepreședinte PNL Dâmbovița, și-a exprimat poziția referitoare la o eventuală negociere cu PSD pentru constituirea unei noi majorități parlamentare, scenariu despre care s-a vorbit în ultimele zile. Deputatul PNL s-a pronunțat categoric împotriva unei astfel de variate.

Gabriel Plăiașu: „În calitate de deputat al Partidului Național Liberal, am fost ales de cetățenii județului Dâmbovița pentru o guvernare liberală fără PSD, pentru dezvoltarea României, în care nicio regiune nu va mai fi lăsată în urmă, și nu voi accepta și nu voi susține o nouă majoritate în Parlament cu PSD care a blocat dezvoltarea județului Dâmbovița și a multor regiuni din țară”, a precizat parlamentarul liberal.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.