//
DEPUTAT PSD CARMEN HOLBAN: ”ARMATA ROMÂNĂ, PILON AL LIBERTĂȚII NOASTRE!” Reviewed by Momizat on . În fiecare an, la data de 25 octombrie, este marcată una dintre cele mai importante victorii a Armatei României, prin eliberarea ultimei brazde de pământ române În fiecare an, la data de 25 octombrie, este marcată una dintre cele mai importante victorii a Armatei României, prin eliberarea ultimei brazde de pământ române Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » DEPUTAT PSD CARMEN HOLBAN: ”ARMATA ROMÂNĂ, PILON AL LIBERTĂȚII NOASTRE!”

DEPUTAT PSD CARMEN HOLBAN: ”ARMATA ROMÂNĂ, PILON AL LIBERTĂȚII NOASTRE!”

DEPUTAT PSD CARMEN HOLBAN: ”ARMATA ROMÂNĂ, PILON AL LIBERTĂȚII NOASTRE!”

În fiecare an, la data de 25 octombrie, este marcată una dintre cele mai importante victorii a Armatei României, prin eliberarea ultimei brazde de pământ românesc de sub ocupația horthystă Transilvania de Nord, în urma Bătăliei de la Carei, în 1944.

Deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban a transmis un mesaj cu ocazia acestei zilei Armatei Române:

„Armata Română este pilon al libertății noastre! Istoria noastră este scrisă de ostașii care au pus țara și viitorul unei națiuni întregi mai presus de viața lor.

Să-i cinstim și să-i omagiem pe cei care ne-au dăruit șansa de a trăi liberi și care, mai ales acum, sunt garanția unui stat independent.

Prin modul în care vă desfășurați activitatea demonstrați că sunteți repere ale societății noastre. Un gând bun și urări de sănătate și veteranilor de război și familiilor acestora.

Vă asigur de întreaga noastră prețuire!

La Mulți Ani Armatei Române! La Mulți Ani soldaților români!”, a transmis deputat Carmen Holban.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.