//
DEPUTAT PSD, CARMEN HOLBAN – DIN 2023, CARD EUROPEAN PENTRU TINERI Reviewed by Momizat on . Tinerii românii cu vârsta între 18 și 35 de ani vor beneficia, începând cu anul 2023, de un card european creat special pentru ei, Cardul European pentru Tinere Tinerii românii cu vârsta între 18 și 35 de ani vor beneficia, începând cu anul 2023, de un card european creat special pentru ei, Cardul European pentru Tinere Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTAT PSD, CARMEN HOLBAN – DIN 2023, CARD EUROPEAN PENTRU TINERI

DEPUTAT PSD, CARMEN HOLBAN – DIN 2023, CARD EUROPEAN PENTRU TINERI

DEPUTAT PSD, CARMEN HOLBAN – DIN 2023, CARD EUROPEAN PENTRU TINERI

Tinerii românii cu vârsta între 18 și 35 de ani vor beneficia, începând cu anul 2023, de un card european creat special pentru ei, Cardul European pentru Tineret. Deputatul PSD Carmen Holban a anunțat că Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse va pune la dispoziție acest card în mod gratuit, cu ajutorul căruia tinerii pot avea foarte multe beneficii atunci când călătoresc în Europa, dar și în țară.

,,Cardul va fi valabil în peste 38 de state și 60.000 de locații, iar cu el se pot obține reduceri la teatru, film, muzee, precum și la cumpărături sau transportul în comun. Economiile pot ajunge și la 6000 de lei pe an, totul depinzând de utilizarea acestui card. Această măsură va face ca tinerii români să se alăture celor 6 milioane de posesori ai Cardului European pentru Tineret, venind în completarea altor programe deja anunțate, precum Student Invest  sau Family Start.

Documentația este deja pregătită de Ministerul Familiei, au fost prevăzuți banii în buget, rămânând ca Direcțiile Județene pentru Familie și Tineret, după încheierea parteneriatului cu Asociația Cardului European pentru Tineret, să distribuie cardul către tineri’’, a transmis deputatul PSD Carmen Holban.

About The Author

Number of Entries : 1515

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.