//
DEPUTATUL CARMEN HOLBAN, MESAJ DUPĂ CONFERINȚA DE ALEGERI A TSD DÂMBOVIȚA Reviewed by Momizat on . „O nouă generație a politicii dâmbovițene a luat naștere ieri!”, a subliniat deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, după ce a participat la Conferința de Al „O nouă generație a politicii dâmbovițene a luat naștere ieri!”, a subliniat deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, după ce a participat la Conferința de Al Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL CARMEN HOLBAN, MESAJ DUPĂ CONFERINȚA DE ALEGERI A TSD DÂMBOVIȚA

DEPUTATUL CARMEN HOLBAN, MESAJ DUPĂ CONFERINȚA DE ALEGERI A TSD DÂMBOVIȚA

DEPUTATUL CARMEN HOLBAN, MESAJ DUPĂ CONFERINȚA DE ALEGERI A TSD DÂMBOVIȚA

„O nouă generație a politicii dâmbovițene a luat naștere ieri!”, a subliniat deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, după ce a participat la Conferința de Alegeri a Tineretului Social Democrat Dâmbovița, care a avut loc în prezența conducerii județene a partidului, dar și a președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

,În prezența președintelui PSD, Marcel Ciolacu, a președintelui PSD Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, dar și a colegilor parlamentari și primari, TSD Dâmbovița și-a ales echipa de conducere.

Cei peste 1.000 de tineri aflați ieri după-amiază la Casa Sindicatelor din Târgoviște arată, încă o dată, că PSD DÂMBOVIŢA este cel mai mare și important partid al județului.

Succes noului președinte al TSD DÂMBOVIȚA, Andrei Tudora! Succes întregii echipe!”, a transmis deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.