//
DEPUTATUL CORNELIU ŞTEFAN: „AUTORITĂŢILE AU INTRAT CU STÂNGUL ÎN DISPOZITIVUL DE ALERTĂ” Reviewed by Momizat on . Deputatul Corneliun Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a abordat, într-o postare pe Facebook situaţia infectărilor cu noul coronavirus din judeţul Dâmboviţa, a Deputatul Corneliun Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a abordat, într-o postare pe Facebook situaţia infectărilor cu noul coronavirus din judeţul Dâmboviţa, a Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL CORNELIU ŞTEFAN: „AUTORITĂŢILE AU INTRAT CU STÂNGUL ÎN DISPOZITIVUL DE ALERTĂ”

DEPUTATUL CORNELIU ŞTEFAN: „AUTORITĂŢILE AU INTRAT CU STÂNGUL ÎN DISPOZITIVUL DE ALERTĂ”

DEPUTATUL CORNELIU ŞTEFAN: „AUTORITĂŢILE AU INTRAT CU STÂNGUL ÎN DISPOZITIVUL DE ALERTĂ”

Deputatul Corneliun Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a abordat, într-o postare pe Facebook situaţia infectărilor cu noul coronavirus din judeţul Dâmboviţa, aducând în atenţie zecile de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 de la Arctic Găeşti.

„Autoritățile au intrat cu stângul în dispozitivul de alertă. În ciuda responsabilității de care dau dovadă cei mai mulți dintre români, vedem cum o mână de oameni nu acordă niciun fel de importanță normelor de distanțare socială și recomandărilor sanitare. ‼️ Se pun în pericol pe ei, își pun în pericol familiile, prietenii și vecinii. ‼️ Ca să înțelegem ce ne așteaptă, e cazul să ne uităm cu atenție la situația de la Artic, unde, din cauza unui singur om, până la aceasta oră sunt 66 de persoane confirmate cu coronavirus. ❗ La Arctic Găești lucrează cetățeni din tot județul. Suntem la un pas de o dramă locală și am devenit exemplu național negativ. Vă chem să ne apărăm copiii, părinții și bunicii! ❗Să respectăm normele de distanțare socială și să alegem să protejăm viața și sănătatea noastră și a celor din jur! 

 În calitate de parlamentar, cer autorităților să abandoneze tăcerea și să facă publice măsurile luate pentru evitarea răspândirii comunitare a COVID-19. Din păcate, în momentul de față, avem persoane infectate cu COVID-19 în următoarele localități:
GĂEȘTI – 16, ULIEȘTI – 6, RĂSCĂEȚI – 5, PETREȘTI – 5,DRAGODANA – 3,
MOGOȘANI – 5, MORTENI – 4, HULUBEȘTI – 3, GURAFOII – 4,CRÂNGURILE – 2, MĂTĂSARU – 2, LUDEȘTI – 2, TÂRGOVIȘTE – 3
GURA ȘUȚII – 1, COBIA – 1, MORENI – 1, VIȘINA – 1, ȘELARU – 1 ”, a precizat deputatul Corneliu Ştefan.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.