//
DEPUTATUL CORNELIU ŞTEFAN, PREŞEDINTELE PSD DÂMBOVIŢA: „LUNI, 31 AUGUST, GUVERNUL ORBAN VA FI DEMIS PRIN MOŢIUNE DE CENZURĂ” Reviewed by Momizat on . Președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, a subliniat într-o recentă conferinţă de presă susţinută la Târgovişte, că luni, 31 august, Guvernul Orban Președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, a subliniat într-o recentă conferinţă de presă susţinută la Târgovişte, că luni, 31 august, Guvernul Orban Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL CORNELIU ŞTEFAN, PREŞEDINTELE PSD DÂMBOVIŢA: „LUNI, 31 AUGUST, GUVERNUL ORBAN VA FI DEMIS PRIN MOŢIUNE DE CENZURĂ”

DEPUTATUL CORNELIU ŞTEFAN, PREŞEDINTELE PSD DÂMBOVIŢA: „LUNI, 31 AUGUST, GUVERNUL ORBAN VA FI DEMIS PRIN MOŢIUNE DE CENZURĂ”

DEPUTATUL CORNELIU ŞTEFAN, PREŞEDINTELE PSD DÂMBOVIŢA: „LUNI, 31 AUGUST, GUVERNUL ORBAN VA FI DEMIS PRIN MOŢIUNE DE CENZURĂ”

Președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan, a subliniat într-o recentă conferinţă de presă susţinută la Târgovişte, că luni, 31 august, Guvernul Orban va fi demis prin moțiune de cenzură. Liderul PSD Dâmbovița a criticat Guvernul Orban, aducând în atenţie câteva teme de actualitate, printre care începerea anului şcolar, în contextul pandemiei de coronavirus şi majorarea pensiilor şi a alocaţiilor:

„Luni, 31 august, moțiunea de cenzură va fi votată în plenul reunit al Parlamentului. Mulți și-au dat cu părerea despre această moțiune de cenzură, foarte mulți poate i-au cântat Prohodul, dar vreau să vă spun, de la Târgoviște, că pe 31 august 2020 Guvernul Orban va pleca acasă și noi, cei din PSD, vom propune României un guvern format din specialiști, un guvern din care vor face parte oameni care să-și asume ceea ce este mai important pentru români. În primul rând, gestionarea pandemiei, oamenii nu mai au încredere în acest guvern și cred că trebuie să vină în fruntea Guvernului României oameni care să gestioneze pandemia și să asigure tuturor românilor confortul necesar pentru a trece cât mai repede de această perioadă. În al doilea rând, să asigure condițiile optime pentru deschiderea anului școlar. Mai avem două săptămâni, copiii trebuie să meargă la școală și astăzi Guvernul României nu a venit cu măsuri concrete pentru deschiderea anului școlar, părinții și copiii sunt speriați de deschiderea acestui an școlar pentru că nu știu ce se va întâmpla.

(…) De 9 luni nu avem niciun program deschis, nicio axă la nivelul Guvernului României și, mai grav decât atât, au blocat și proiectele care au fost propuse și erau în desfășurare în România și în județul Dâmbovița, programe propuse de PSD. (…). Amintesc românilor și dâmbovițenilor că la 1 septembrie 2020 punctul de pensie trebuie să se mărească cu 40%, dar Guvernul PNL nu dorește mărirea punctului de pensie. Ne mai dorim un guvern care să aplice legea prin care noi, cei din PSD, am hotărât să dublăm alocațiile pentru copii. Sunt 5 milioane de familii care au beneficiari de aceste alocații și Guvernul României, în loc să dubleze alocațiile, a venit cu o mărire a alocațiilor copiilor de 22,5 lei. În primul rând este o bătaie de joc la adresa copiilor, la adresa părinților și la adresa românilor”, a subliniat președintele PSD Dâmbovița, deputat Corneliu Ștefan.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.