//
DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU, ALĂTURI DE LUDOVIC ORBAN Reviewed by Momizat on . Deputatul Gabriel Plăiașu, președintele interimar al Forța Dreptei Dâmbovița, a criticat modul agresiv prin care reprezentanții unui anumit partid politic înțel Deputatul Gabriel Plăiașu, președintele interimar al Forța Dreptei Dâmbovița, a criticat modul agresiv prin care reprezentanții unui anumit partid politic înțel Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU, ALĂTURI DE LUDOVIC ORBAN

DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU, ALĂTURI DE LUDOVIC ORBAN

DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU, ALĂTURI DE LUDOVIC ORBAN

Deputatul Gabriel Plăiașu, președintele interimar al Forța Dreptei Dâmbovița, a criticat modul agresiv prin care reprezentanții unui anumit partid politic înțeleg să se manifeste și precizează că este alături de președintele Ludovic Orban, care a fost, recent, ținta unor astfel de acțiuni.

În acest context, iată și mesajul lui Ludovic Orban , Președintele Forța Dreptei : „Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu ieri. Însă trebuie să fiți conștienți că riscul ca acest lucru să se întâmple și altora este în creștere. 

Bunul simț, decența, politețea, buna cuviință, respectul față de celălalt, polemica bazată pe argumente sunt din ce în ce mai firave în dezbaterea publică. Locul lor este luat de tupeu, obrăznicie, minciună, manipulare, injurii, acuze nefondate, amenințări, violență verbală, incitare la ură și, în ultimă instanță, chiar de recursul la violență fizică.

Există un pericol real să ajungem în situația în care dreptatea să fie făcută cu pumnul. Acest val de ură, de violență, de fanatism care se ridică nu poate fi oprit decât de reacția oamenilor care au bun simț, 7 ani de acasă, educație, civilitate”, a precizat Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.