//
DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU – FORȚA DREPTEI, DEPRE ROTATIVA GUVERNAMENTALĂ: ”O GĂSELNIȚĂ MENITĂ SĂ PĂSTREZE O FORMULĂ POLITICĂ LA GUVERNARE, FENTÂND ELECTORATUL” Reviewed by Momizat on . Deputatul Gabriel Plăiașu a transmis un punct de vedere referitor la producerea rocadei guvernamentale și la situația în care se află acum PNL, partid din care Deputatul Gabriel Plăiașu a transmis un punct de vedere referitor la producerea rocadei guvernamentale și la situația în care se află acum PNL, partid din care Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU – FORȚA DREPTEI, DEPRE ROTATIVA GUVERNAMENTALĂ: ”O GĂSELNIȚĂ MENITĂ SĂ PĂSTREZE O FORMULĂ POLITICĂ LA GUVERNARE, FENTÂND ELECTORATUL”

DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU – FORȚA DREPTEI, DEPRE ROTATIVA GUVERNAMENTALĂ: ”O GĂSELNIȚĂ MENITĂ SĂ PĂSTREZE O FORMULĂ POLITICĂ LA GUVERNARE, FENTÂND ELECTORATUL”

DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU – FORȚA DREPTEI, DEPRE ROTATIVA GUVERNAMENTALĂ: ”O GĂSELNIȚĂ MENITĂ SĂ PĂSTREZE O FORMULĂ POLITICĂ LA GUVERNARE, FENTÂND ELECTORATUL”

Deputatul Gabriel Plăiașu a transmis un punct de vedere referitor la producerea rocadei guvernamentale și la situația în care se află acum PNL, partid din care parlamentarul a făcut parte mulți ani, încă de când a intrat în politică. Deputatul Gabriel Plăiașu a criticat dur înțelegerea dintre social democrați și liberali, concluzionând că PNL va avea mult de pierdut la capitolul încredere în fața electoratului: ”După o guvernare catastrofală, Cabinetul Ciucă, în dreptul căruia Istoria va consemna o perioadă nefastă pentru România, s-a retras. La ce rezultate a avut, ar fi trebuit să iasă din Palatul Victoria mult mai devreme și pe ușa din spate. N-a plecat pentru că și-a conștientizat eșecul, ci pentru că rotativa trebuia să se producă! Găselnița politică menite să păstreze o formulă politică la guvernare, fentând electoratul, este, de altfel, singura promisiune politică onorată. Pentru ei, promisiunile făcute electoratului n-au nicio importanță! Tot ce contează e păstrarea puterii. Prin proasta guvernare, prin atitudinea slugarnică față de PSD și prin trădarea propriului electorat, șefii PNL reușesc să distrugă definitiv un partid istoric. Astfel, în loc să ducă mai departe misiunea politică a Brătienilor, PNL are toate șansele să sfârșească trist la coșul de gunoi al istoriei, unde încearcă să-l arunce actualii săi șefi. Că lideri n-au fost și nu vor fi niciodată!”, a concluzionat deputatul Gabriel Plăiașu.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.