//
DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU (FORȚA DREPTEI), PREZENT LA ȘEDINȚA BIROUL POLITIC NAȚIONAL AL PARTIDULUI Reviewed by Momizat on . Deputatul Gabriel Plăiașu, președintele Forța Dreptei Dâmbovița, a participat alături de secretarul general al Organizației Județene, la ședința Biroului Politi Deputatul Gabriel Plăiașu, președintele Forța Dreptei Dâmbovița, a participat alături de secretarul general al Organizației Județene, la ședința Biroului Politi Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU (FORȚA DREPTEI), PREZENT LA ȘEDINȚA BIROUL POLITIC NAȚIONAL AL PARTIDULUI

DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU (FORȚA DREPTEI), PREZENT LA ȘEDINȚA BIROUL POLITIC NAȚIONAL AL PARTIDULUI

DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU (FORȚA DREPTEI), PREZENT LA ȘEDINȚA BIROUL POLITIC NAȚIONAL AL PARTIDULUI

Deputatul Gabriel Plăiașu, președintele Forța Dreptei Dâmbovița, a participat alături de secretarul general al Organizației Județene, la ședința Biroului Politic Național al partidului, care a avut loc în data de 22 august.

Gabriel Plăiașu, deputat de Dâmbovița, a prezentat, într-o postare pe Facebook, temele abordate, precizând că unul dintre subiectele discutate au vizat măsuri organizatorice, cu o analiză la zi a situației concrete din teren. A fost stabilit calendarul de lansare a noilor Grupuri Județene de Inițiativă – Forța Dreptei, în luna septembrie urmând să aibă loc astfel de evenimente în județele Ialomița, Brașov și Suceava.

În cadrul întâlnirii de lucru, a fost analizată lista candidaților pentru funcția de primar pe care Forța Dreptei îi va propune în alegerile parțiale pentru pozițiile rămase vacante.

„Agenda parlamentară” a fost un alt punct al ordinii de zi, membrii BPN discutând aplicat pe marginea proiectului de Lege a Educației, urmând ca, în curând, să fie făcute publice amendamentele pe care parlamentarii Forța Dreptei le vor face la această lege.

Următoarea ședință a Biroului Politic Național al partidului Forța Dreptei va avea loc în data de 29.08.2022.

About The Author

Number of Entries : 1690

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.