//
DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU (FORȚA DREPTEI): „ZIUA DE 9 MAI, UN REPER AL ISTORIEI NOASTRE, DAR ȘI AL VIITORULUI EUROPEAN” Reviewed by Momizat on . Deputatul Forța Dreptei, Gabriel Plăiașu, președintele Forța Dreptei Dâmbovița și membru fondator al partidului condus de Ludovic Orban, a transmis un mesaj cu Deputatul Forța Dreptei, Gabriel Plăiașu, președintele Forța Dreptei Dâmbovița și membru fondator al partidului condus de Ludovic Orban, a transmis un mesaj cu Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU (FORȚA DREPTEI): „ZIUA DE 9 MAI, UN REPER AL ISTORIEI NOASTRE, DAR ȘI AL VIITORULUI EUROPEAN”

DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU (FORȚA DREPTEI): „ZIUA DE 9 MAI, UN REPER AL ISTORIEI NOASTRE, DAR ȘI AL VIITORULUI EUROPEAN”

DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU (FORȚA DREPTEI): „ZIUA DE 9 MAI, UN REPER AL ISTORIEI NOASTRE, DAR ȘI AL VIITORULUI EUROPEAN”

Deputatul Forța Dreptei, Gabriel Plăiașu, președintele Forța Dreptei Dâmbovița și membru fondator al partidului condus de Ludovic Orban, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei de 9 Mai, care are profunde semnificații istorice.

„Ziua de 9 Mai ne trimite cu gândul la memorabile pagini de Istorie, care sunt, în același timp, teme de reflecție pentru noi și pentru generațiile care vor veni. Vorbim despre Ziua Independenței proclamată în anul 1877, cuvintele lui Mihail Kogălniceanu având să ne rămână pentru totdeauna în memorie. Suntem independenți suntem națiune de sine stătătoare! Suntem dezlegaţi de legăturile noastre cu Înalta Poartă„. Acest moment ne obligă să nu uităm și să ne înclinăm cu recunoștință în fața înaintașilor. Peste câteva decenii, în data de 9 mai 1945, a avut loc momentul capitulării celui de-al treilea Reich, semnarea actului de capitulare necondiţionată a Germaniei ducând la încheierea celui de-al doilea război mondial. Este o nouă pagină de istorie scrisă și cu eroismul și sângele ostașilor români. Tot astăzi, 9 mai, sărbătorim și Ziua Europei, un alt moment istoric de referință, care ne vorbește despre cooperare politică și economică dar și despre unitate, principii pe baza cărora putem construi o lume mai sigură în interiorul Uniunii Europene”, a subliniat deputatul Gabriel Plăiașu.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.