//
DEPUTATUL IONUŢ SĂVOIU, REACŢIE DUPĂ DECLARAŢIILE LUI RADU POPA Reviewed by Momizat on . Atacul lansat de Radu Popa, deputat PSD, la adresa lui Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, a înregistrat o serie de reacţii din partea mai multor socia Atacul lansat de Radu Popa, deputat PSD, la adresa lui Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, a înregistrat o serie de reacţii din partea mai multor socia Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL IONUŢ SĂVOIU, REACŢIE DUPĂ DECLARAŢIILE LUI RADU POPA

DEPUTATUL IONUŢ SĂVOIU, REACŢIE DUPĂ DECLARAŢIILE LUI RADU POPA

DEPUTATUL IONUŢ SĂVOIU, REACŢIE DUPĂ DECLARAŢIILE LUI RADU POPA

Atacul lansat de Radu Popa, deputat PSD, la adresa lui Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, a înregistrat o serie de reacţii din partea mai multor social-democraţi din judeţ. Una dintre acestea îi aparţine deputatului Ionuţ Săvoiu, vicepreşedinte al organizaţiei:

Sunt dezamăgit de astfel de opinii exprimate în spațiu public. Ele alimentează o stare conflictualǎ inutilǎ din punctul de vedere al angajamentului comun de a susţine continuarea şi soliditatea actului guvernamental.

Cred că pe agenda fiecărui parlamentar sau ales local trebuie sǎ existe alte prioritati ținând cont cǎ, de săptămana viitoare, se dezbate proiectul de lege al bugetului de stat pentru anul 2015, iar finanțarea unor obiective importante pentru judet este mai mult decât necesară  pentru o evoluție economică care ar influența în bine viața dâmbovițenilor.  

Opiniile exprimate de RaduPopa nu reprezintă un punct de vedere reprezentativ al ședinței de ieri,deoarece el nu a participat direct, deși are acest drept. Era firesc si statutar ca astfel de discuții sa aibă loc in cadrul Biroului Permanent Judeţean şi nu în mass – media Naţionalǎ, mai ales cǎ domnia sa este foarte nou în Târgovişte. Cred cǎ un dialog deschis este mai mult decât util şi face mai mult bine organizației judeţene decât un nou scandal de presǎ.

 Am analizat cu primarii şi președinţii de organizaţii din Colegiul TITU poziția colegului meu şi toți aceștia nu subscriu acestui fel incorect de atitudine politicǎ.

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.