//
DEPUTATUL PNL CEZAR PREDA, DESPRE O EVENTUALĂ MOŢIUNE DE CENZURĂ INIŢIATĂ DE PSD: ”ESTE HILAR SĂ TE GÂNDEŞTI CĂ DAI JOS UN GUVERN ŞI PESTE PATRU LUNI AI ALEGERI” Reviewed by Momizat on . Într-o recentă conferinţă de presă, susţinută la Târgovişte, Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa a abordat şi subiectul unei eventuale moţiuni de cenzură. Înt Într-o recentă conferinţă de presă, susţinută la Târgovişte, Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa a abordat şi subiectul unei eventuale moţiuni de cenzură. Înt Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL PNL CEZAR PREDA, DESPRE O EVENTUALĂ MOŢIUNE DE CENZURĂ INIŢIATĂ DE PSD: ”ESTE HILAR SĂ TE GÂNDEŞTI CĂ DAI JOS UN GUVERN ŞI PESTE PATRU LUNI AI ALEGERI”

DEPUTATUL PNL CEZAR PREDA, DESPRE O EVENTUALĂ MOŢIUNE DE CENZURĂ INIŢIATĂ DE PSD: ”ESTE HILAR SĂ TE GÂNDEŞTI CĂ DAI JOS UN GUVERN ŞI PESTE PATRU LUNI AI ALEGERI”

DEPUTATUL PNL CEZAR PREDA, DESPRE O EVENTUALĂ MOŢIUNE DE CENZURĂ INIŢIATĂ DE PSD: ”ESTE HILAR SĂ TE GÂNDEŞTI CĂ DAI JOS UN GUVERN ŞI PESTE PATRU LUNI AI ALEGERI”

Într-o recentă conferinţă de presă, susţinută la Târgovişte, Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa a abordat şi subiectul unei eventuale moţiuni de cenzură. Întrebat dacă credă că PSD va iniţia acest demers, parlamentarul liberal a spus: „Este hilar să te gândeşti că dai jos un guvern şi peste patru luni ai alegeri.  Ar rămâne un guvern interimar dacă trece moţiunea, până când vor fi alegeri. Nu le pune nimeni primul ministru. Preşedintele este cel care vede întregul tabloul politic. Dacă tu te duci (n.ns. la preşedinte) cu o propunere care nu are nicio legătură cu tabloul României, cu nevoile Românie, preşedintele nici nu se uită. Preşedintele nu le va pune niciodată un prim-ministru fiindcă ei vor să dea jos un guvern care îşi face treaba în ceea ce înseamnă crearea tabloului pe care preşedintele îl vrea pentru România. Ţara noastră, la ora actuală, nu se confruntă cu adevărat cu o bătălie politică. Este un guvern PNL care îşi face treaba, poate cu greşelile pe care le vom deconta, dacă sunt, şi o opoziţie foarte slabă, care mimează opoziţia şi care nu face decât să-şi dea cu stângul în dreptul”.   

Deputatul PNL de Dâmboviţa a făcut precizări şi pe marginea unui posibil blat între PSD şi PNL, reclamat, în ultimul timp de reprezentanţi ai Pro România. Despre o eventuală înţelegere între cele două formaţiuni politice, parlamentarul liberal a spus: ”Nu, nu există aşa ceva. Este un lider de partid al PSD, pe care îl vede toată lumea, şovăielnic, care îşi justifică şovăiala prin, chipurile, o altă strategie de lider, şi o relaţie în judeţe care nu a trecut în zona contondentă”, a punctat Cezar Preda.

About The Author

Number of Entries : 1240

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.