//
DEPUTATUL PNL DE DÂMBOVIŢA, GABRIEL PLĂIAŞU: „LIBERALII SUSŢIN PROIECTELE DE DEZVOLTARE A JUDEŢULUI” Reviewed by Momizat on . Astăzi, a fost dezbatut, la Târgovişte, Masterplanul- Strategie de Dezvoltare Spaţială care va fundamenta noul Plan Urbanistic Zonal al stațiunii de interes naţ Astăzi, a fost dezbatut, la Târgovişte, Masterplanul- Strategie de Dezvoltare Spaţială care va fundamenta noul Plan Urbanistic Zonal al stațiunii de interes naţ Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » DEPUTATUL PNL DE DÂMBOVIŢA, GABRIEL PLĂIAŞU: „LIBERALII SUSŢIN PROIECTELE DE DEZVOLTARE A JUDEŢULUI”

DEPUTATUL PNL DE DÂMBOVIŢA, GABRIEL PLĂIAŞU: „LIBERALII SUSŢIN PROIECTELE DE DEZVOLTARE A JUDEŢULUI”

DEPUTATUL PNL DE DÂMBOVIŢA, GABRIEL PLĂIAŞU: „LIBERALII SUSŢIN PROIECTELE DE DEZVOLTARE A JUDEŢULUI”

Astăzi, a fost dezbatut, la Târgovişte, Masterplanul- Strategie de Dezvoltare Spaţială care va fundamenta noul Plan Urbanistic Zonal al stațiunii de interes naţional Peştera – Padina. La eveniment au fost prezenți reprezentanţi ai conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa, ,prof. univ. dr. arh. Tiberiu Florescu, prorectorul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, ,arhitectul-șef al județului, parlamentari dâmbovițeni, reprezentanți ai Asociației Turistice Peștera -Padina, Laurențiu Moraru, primarul comunei Moroeni, Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț și Industrie Dâmbovița, reprezentanți ai Academiei Române, reprezentanți din partea Universității Valahia din Târgoviște, reprezentanți ai altor instituții cu care Consiliul Județean Dâmbovița colaborează pentru realizarea proiectului.

Deputatul liberal de Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu s-a numărat printre cei care au participat la dezbaterea găzduită de Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia din Târgoviște şi, referindu-se la evenimentul de astăzi, a subliniat: „PNL susţine toate demersurile care conduc la dezvoltarea şi modernizarea ale judeţului Dâmboviţa. Când ne referim la zona montană a judeţului nostru, vorbim despre o zonă de o frumuseţe aparte, care ar putea să rivalizeze cu staţiuni de renume din străinătate. Şi ar mai fi de subliniat un aspect: de la revoluţie încoace, Peştera – Padina este prima staţiune turistică de interes naţional care se dezvoltă de la zero”.

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.