//
DEPUTATUL PSD CARMEN HOLBAN, PREȘEDINTE OFSD TÂRGOVIȘTE, LA ȘCOALA POLITICĂ A FEMEILOR SOCIAL DEMOCRATE Reviewed by Momizat on . În aceste zile, în stațiunea Neptun – Olimp, are loc Școala Politică a Femeilor Social Democrate, la care participă și deputatul Carmen Holban, președinte OFSD În aceste zile, în stațiunea Neptun – Olimp, are loc Școala Politică a Femeilor Social Democrate, la care participă și deputatul Carmen Holban, președinte OFSD Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL PSD CARMEN HOLBAN, PREȘEDINTE OFSD TÂRGOVIȘTE, LA ȘCOALA POLITICĂ A FEMEILOR SOCIAL DEMOCRATE

DEPUTATUL PSD CARMEN HOLBAN, PREȘEDINTE OFSD TÂRGOVIȘTE, LA ȘCOALA POLITICĂ A FEMEILOR SOCIAL DEMOCRATE

DEPUTATUL PSD CARMEN HOLBAN, PREȘEDINTE OFSD TÂRGOVIȘTE, LA ȘCOALA POLITICĂ A FEMEILOR SOCIAL DEMOCRATE

În aceste zile, în stațiunea Neptun – Olimp, are loc Școala Politică a Femeilor Social Democrate, la care participă și deputatul Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște.

La eveniment participă sute de femei social democrate din întreaga țară, în cadrul întâlnirii fiind dezbătute subiecte importante, precum natalitatea în România, violența în societate, viitorul educației în România, probleme actuale de sănătate în România, dar și despre programele și măsurile luate de PSD pentru asigurarea unui trai decent românilor.

Tot în cadrul reuniunilor de lucru ale Școlii Politice a Femeilor Social Democrate, au fost stabilite temele principale care trebuie dezbătute în noua sesiune parlamentară.

Femeile social democrate au vorbit despre perspectivele natalității în România, dezbatere lansată de ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, dar și despre schimbările din educație – subiect abordat de președinta Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților, Natalia Intotero, teme cu un impact deosebit asupra viitorului. Avem nevoie de măsuri și programe coerente, iar acestea trebuie adoptate doar în urma consultărilor avute cu femeile din politica națională și locală.

”La Școala Politică a Femeilor Social Democrate, ne-am bucurat și de prezența ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, și a ministrului Muncii, Marius Budăi. Cei doi membri ai Guvernului au detaliat măsurile pe care le-au promovat în ultima perioadă, mai ales că acestea au venit în sprijinul tuturor românilor, într-o perioadă în care susținerea populației este mai mult decât necesară”, a declarat deputatul PSD Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.