//
DEPUTATUL PSD CORNELIU ŞTEFAN: DEMISIA MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII ”ESTE UN GEST DE IRESPONSABILITATE” Reviewed by Momizat on . Deputatul PSD Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a criticat demisia ministrului Sănătăţii, Victor Costache, care vine într-o situaţie epidemiologică a Deputatul PSD Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a criticat demisia ministrului Sănătăţii, Victor Costache, care vine într-o situaţie epidemiologică a Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL PSD CORNELIU ŞTEFAN: DEMISIA MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII ”ESTE UN GEST DE IRESPONSABILITATE”

DEPUTATUL PSD CORNELIU ŞTEFAN: DEMISIA MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII ”ESTE UN GEST DE IRESPONSABILITATE”

DEPUTATUL PSD CORNELIU ŞTEFAN:  DEMISIA MINISTRULUI SĂNĂTĂŢII ”ESTE UN GEST DE IRESPONSABILITATE”

Deputatul PSD Corneliu Ştefan, preşedintele PSD Dâmboviţa, a criticat demisia ministrului Sănătăţii, Victor Costache, care vine într-o situaţie epidemiologică atât de gravă.

Deputatul Corneliu Ştefan: „Eu cred că este un gest de iresponsabilitate, un gest prin care bătaia de joc a PNL la adresa românilor îşi spune cuvântul. Nu este permis ca în războiul din momentul acesta, împotriva virusului, ministrul Sănătăţii să-şi dea demisia. Cred că agest gest inconştient al ministrului Sănătăţii spune cu adevărat despre capacitatea de a guverna ţara, despre personajele care se află astăzi în fruntea ţării”.    

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.