//
DEPUTATUL RADU POPA, ATAC ÎNDREPTAT ÎMPOTRIVA LUI ADRIAN ŢUŢUIANU Reviewed by Momizat on . Rezultatele alegerilor prezidenţiale tulbură apele în PSD, făcându-se auzite nemulţumiri exprimate pe un ton vehement de cei care făceau parte, până mai ieri, d Rezultatele alegerilor prezidenţiale tulbură apele în PSD, făcându-se auzite nemulţumiri exprimate pe un ton vehement de cei care făceau parte, până mai ieri, d Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DEPUTATUL RADU POPA, ATAC ÎNDREPTAT ÎMPOTRIVA LUI ADRIAN ŢUŢUIANU

DEPUTATUL RADU POPA, ATAC ÎNDREPTAT ÎMPOTRIVA LUI ADRIAN ŢUŢUIANU

DEPUTATUL RADU POPA, ATAC ÎNDREPTAT ÎMPOTRIVA LUI ADRIAN ŢUŢUIANU

Rezultatele alegerilor prezidenţiale tulbură apele în PSD, făcându-se auzite nemulţumiri exprimate pe un ton vehement de cei care făceau parte, până mai ieri, din poza de grup. Şi organizaţia judeţeană a social democraţilor dâmboviţeni este atinsă, pare-se, de unda de şoc a reproşurilor. Radu Popa, deputat PSD, a ieşit la rampă cu o postare pe Facebook prin care lansează o avalanşă de atacuri împotriva lui Adrian Ţuţuianu. Printre altele, parlamentarul îl acuză pe preşedintele PSD Dâmboviţa că ar fi exercitat presiuni asupra unor primari. Parlamentarul îşi încheie postarea cu afirmaţia potrivit căreia Leonardo Badea ar fi „o variantă mai bună pentru preşedinţia organizaţiei judeţene”.

Iată declaraţia deputatului Radu Popa:

Ieri după’amiază, la sediul psd db a fost prima ședință a bpj, după câștigarea alegerilor prezidențiale de către echipa condusă de Liviu Dragnea, a două oară consecutiv.
Preşedintele psd db, adrian țuțuianu s’a lansat în tradiționalele vocalize politice pe care le porecleste opinii. Așa cum ne’a obișnuit, toți suntem de vină cu ceva, iar el e singurul care muncește.
Personal, recunosc, sunt de vină că nu am susținut campania de promovare a candidatului Cristi Stan la primărie, mascată pe lângă pozele de campanie ale lui Victor Ponta, aflate, din întâmplare pe aceleași mașini. Sunt de vină pentru că nu am contribuit financiar la campanie, dar am fost mereu încrezător că patronii firmelor care lucrează pe banii CJ prin Moreni și prin vreo alte 15-20 de comune au fost niște donatori generoși, altfel, nu se poate explica presiunea pe care adrian țuțuianu și un alt angajat al CJ DB au făcut’o asupra unora dintre primari pentru ca aceștia să semneze și să achite lucrări fictive de apă și canalizare.
Mai recunosc faptul că m’am întâlnit, am zâmbit și mi’a făcut plăcere să discut cu dl.Victor Sanda, atât în perioada în care dl. Jean Marinescu își făcea loc în corpul funcționarilor publici pentru a ocupa funcția care nu era liberă, dar și după ce dl.Sanda a fost schimbat mârlăneşte din funcție, la presiunea lui țuțuianu . Astăzi, când fostul camarad de luptă al lui țuțuianu respiră cu ajutorul aparatelor medicale, mulțumirile pentru această dramă, vin tot de la președintele psd db.
În încheiere recunosc și că sunt de părere că senatorul Leonardo Badea ar fi o variantă mai bună pentru președinția organizației județene a psd db, opinie pe care o împărtășesc alături de mai mulți parlamentari și primari din județ.

Contactat telefonic, senatorul Leonardo Badea, preşedinte executiv PSD Dâmboviţa, a răspuns: „În acest moment, consider că preocupările noastre politice trebuie să fie altele. Astfel, este necesar să înţelegem mesajul electoratului şi să ne abţinem de la atacuri între colegi, în interiorul partidului. 

radu popa fb

About The Author

Number of Entries : 1691

Comments (1)

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.