//
DISPENSAR MEDICAL MODERN, INAUGURAT LA NUCET Reviewed by Momizat on . Astăzi, a fost inaugurat un dispensar medical construit în comuna Nucet, realizat prin PNDL, investiția s-a ridicat la 2.300.000 de lei, prevăzut cu un cabinet Astăzi, a fost inaugurat un dispensar medical construit în comuna Nucet, realizat prin PNDL, investiția s-a ridicat la 2.300.000 de lei, prevăzut cu un cabinet Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » DISPENSAR MEDICAL MODERN, INAUGURAT LA NUCET

DISPENSAR MEDICAL MODERN, INAUGURAT LA NUCET

DISPENSAR MEDICAL MODERN, INAUGURAT LA NUCET

Astăzi, a fost inaugurat un dispensar medical construit în comuna Nucet, realizat prin PNDL, investiția s-a ridicat la 2.300.000 de lei, prevăzut cu un cabinet stomatologic, un cabinet ecograf, două cabinete consult general, o sală de tratament imediat și o farmacie.

”Modernizarea comunei Nucet este o muncă de echipă, iar Consiliul Județean Dâmbovița susține financiar investițiile localității. Recent, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, au fost finalizate lucrările de amenajare de acostamente, rigole betonate și accese în curți pe cei 2,3 km ai drumului județean DJ722. Valoarea totală a investiției s-a ridicat la aproximativ 2.500.000 de lei, iar Consiliul Județean a asigurat 1.150.000 de lei”, a precizat Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița.

Tot pentru Nucet, prin PJDL 3, Consiliul Județean Dâmbovița a încheiat un parteneriat cu primăria comunei care prevede același tip de lucrări pe drumul județean DJ 722 și drumul comunal DC 57. Valoarea totală a acestui proiect este de 1.000.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița urmând să contribuie cu aproape 500.000 de lei.

Pe de altă parte, cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥 𝐓𝐞𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜 𝐍𝐮𝐜𝐞𝐭 și 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐍𝐮𝐜𝐞𝐭 vor fi dotate cu echipamente, laptopuri, table interactive și inteligente, mobilier, scaune, pupitre, dulapuri individuale pentru copii, în valoare de 1.850.000 de lei.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.