//
DOUĂ OBIECTIVE IMPORTANTE, INAUGURATE ÎN COMUNA CORBII MARI Reviewed by Momizat on . Comuna Corbii Mari este una dintre localitățile dâmbovițene cu cele mai consistente investiții din județ, o bună parte dintre acestea având ca scop îmbunătățire Comuna Corbii Mari este una dintre localitățile dâmbovițene cu cele mai consistente investiții din județ, o bună parte dintre acestea având ca scop îmbunătățire Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » DOUĂ OBIECTIVE IMPORTANTE, INAUGURATE ÎN COMUNA CORBII MARI

DOUĂ OBIECTIVE IMPORTANTE, INAUGURATE ÎN COMUNA CORBII MARI

DOUĂ OBIECTIVE IMPORTANTE, INAUGURATE ÎN COMUNA CORBII MARI

Comuna Corbii Mari este una dintre localitățile dâmbovițene cu cele mai consistente investiții din județ, o bună parte dintre acestea având ca scop îmbunătățirea condițiilor din unitățile de învățământ din localitate. Astăzi, a avut loc inaugurarea a două obiective deosebit de importante pentru elevii și cadrele didactice din localitate: Școala cu Clasele 0-VIII și Grădinița cu Program Scurt, ambele nou-construite în satul Ungureni.

Astfel, 296 de copii, 215 la școala și 81 la grădiniță, au acum cele mai bune condiții de studiu. Sălile de clasă au echipamente moderne, mobilier modern și de calitate, de asemenea grădinița având toate dotările necesare pentru ca preșcolarii să poată face primii pași în sistemul educațional. 

 Ambele investiții au valoarea de aproximativ 11.000.000 de lei. 

Pentru școală, suma necesară implementării proiectului s-a ridicat la 9.200.000 de lei, fonduri europene și locale, iar pentru construirea grădiniței, din fonduri guvernamentale și locale, a fost nevoie de 2.100.000 de lei.

La inaugurare au participat, alături de primarul comunei Corbii Mari – Ionuț Bănică și de alți reprezentanți ai comunității, președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan, parlamentari PSD de Dâmbovița, secretar în Ministerul Transporturilor – Ionuț Săvoiu, inspectorul școlar general – Ileana Nicolaescu, primari din județ, dar și elevi, părinți și cadre didactice din localitate.

About The Author

Number of Entries : 1492

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.