//
DSP DÂMBOVIŢA – A ÎNCEPUT VACCINAREA ANTICOVID ÎN JUDEŢ. COMUNICAT DE PRESĂ Reviewed by Momizat on . Începând de astăzi, 4 ianuarie 2021, în judeţul Dâmboviţa a debutat activitatea de vaccinare anticovid în toate cele 5 centre organizate la nivelul spitalelor. Începând de astăzi, 4 ianuarie 2021, în judeţul Dâmboviţa a debutat activitatea de vaccinare anticovid în toate cele 5 centre organizate la nivelul spitalelor. Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » DSP DÂMBOVIŢA – A ÎNCEPUT VACCINAREA ANTICOVID ÎN JUDEŢ. COMUNICAT DE PRESĂ

DSP DÂMBOVIŢA – A ÎNCEPUT VACCINAREA ANTICOVID ÎN JUDEŢ. COMUNICAT DE PRESĂ

DSP DÂMBOVIŢA – A ÎNCEPUT VACCINAREA ANTICOVID ÎN JUDEŢ. COMUNICAT DE PRESĂ

Începând de astăzi, 4 ianuarie 2021, în judeţul Dâmboviţa a debutat activitatea de vaccinare anticovid în toate cele 5 centre organizate la nivelul spitalelor.

Conform necesarului transmis de aceste centre, pentru primele 3 zile de vaccinare au fost solicitate şi primite un număr de 620 de doze de vaccine necesare imunizării grupei populaţionale cuprinse în prima etapă a Strategiei de vaccinare, respective personalul care activează în domeniul sănătăţii şi în cel social din sectorul public şi privat.

Transportul vaccinului de la Centrul regional de stocare s-a efectuat în condiţii de maximă siguranţă şi cu respectarea lanţului frig menţionat de către producator.

Partiţionarea vaccinului s-a realizat la sediul D.S.P. Dâmboviţa şi a fost urmată de distribuirea către centrele de vaccinare, care vor fi funcţionale 12 ore pe zi în toat ecele 7 zile ale săptămânii.

Până la redactarea prezentului comunicat (n.n. care a fost transmis în jurul orei 16.30), conform aplicaţiei Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor, un număr de 144 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19.

About The Author

Number of Entries : 1114

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.