//
DSP DÂMBOVIŢA, INFORMAŢIE PENTRU LOCUITORII DIN PUCIOASA: APA POATE FI CONSUMATĂ FĂRĂ NICIO RESTRICŢIE Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESA Directia de Sanatate Publica Dambovita informeaza populatia orasului Pucioasa si pe cea din localitatile Doicesti, Branesti, Vulcana Pandele COMUNICAT DE PRESA Directia de Sanatate Publica Dambovita informeaza populatia orasului Pucioasa si pe cea din localitatile Doicesti, Branesti, Vulcana Pandele Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » DSP DÂMBOVIŢA, INFORMAŢIE PENTRU LOCUITORII DIN PUCIOASA: APA POATE FI CONSUMATĂ FĂRĂ NICIO RESTRICŢIE

DSP DÂMBOVIŢA, INFORMAŢIE PENTRU LOCUITORII DIN PUCIOASA: APA POATE FI CONSUMATĂ FĂRĂ NICIO RESTRICŢIE

DSP DÂMBOVIŢA, INFORMAŢIE PENTRU LOCUITORII DIN PUCIOASA: APA POATE FI CONSUMATĂ FĂRĂ NICIO RESTRICŢIE

COMUNICAT DE PRESA

Directia de Sanatate Publica Dambovita informeaza populatia orasului Pucioasa si pe cea din localitatile Doicesti, Branesti, Vulcana Pandele si Vulcana Bai, ca incepand de astazi, 29 februarie 2016, apa poate fi consumata fara nicio restrictie.

Masura a fost luata ca urmare a evaluarilor in dinamica a rezultatelor probelor de apa prelevate in ultima perioada si care au relevat ca sunt conforme, atat din punct de vedere microbiologic, cat si fizico-chimic.

Directia de SanatatePublica Dambovita a impus producatorului sa mentina masurile de preventie pentru limitarea oricarui risc asupra sanatatii publice, cu informarea imediata a populatiei si a institutiei noastre in cazul aparitiei vreunei neconformitati la oricare din parametrii analizati.

Directia de SanatatePublica va urmari indeplinirea acestor masuri si va aplica sanctiunile prevăzute de legislatia sanitara, daca va constata ca nerespectarea acestora conduc la aparitia unor riscuri iminente asupra sanatatii publice.

 

DIRECTOR EXECUTIV,                     PURTATOR DE CUVANT

  Dr. Sorin STOICA                                   Cons. Marinela POPA

 

 

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.