//
DUPĂ DOI ANI DE PAUZĂ CAUZATĂ DE PANDEMIE, TÂRGUL DE LA TITU ȘI-A ÎNTÂMPINAT VIZITATORII CU PRODUSE DE SEZON Reviewed by Momizat on . Tradiția cu care se poate lăuda Târgul de toamnă de la Titu se păstrează! La fiecare început de toamnă în orașul Titu are loc unul dintre cele mai vechi Târguri Tradiția cu care se poate lăuda Târgul de toamnă de la Titu se păstrează! La fiecare început de toamnă în orașul Titu are loc unul dintre cele mai vechi Târguri Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » DUPĂ DOI ANI DE PAUZĂ CAUZATĂ DE PANDEMIE, TÂRGUL DE LA TITU ȘI-A ÎNTÂMPINAT VIZITATORII CU PRODUSE DE SEZON

DUPĂ DOI ANI DE PAUZĂ CAUZATĂ DE PANDEMIE, TÂRGUL DE LA TITU ȘI-A ÎNTÂMPINAT VIZITATORII CU PRODUSE DE SEZON

DUPĂ DOI ANI DE PAUZĂ CAUZATĂ DE PANDEMIE, TÂRGUL DE LA TITU ȘI-A ÎNTÂMPINAT VIZITATORII CU PRODUSE DE SEZON

Tradiția cu care se poate lăuda Târgul de toamnă de la Titu se păstrează! La fiecare început de toamnă în orașul Titu are loc unul dintre cele mai vechi Târguri de toamnă, care se poate lăuda cu 170 de ani de vechime și care reușește să strângă an de an mii de vizitatori veniți din județul Dâmbovița și nu numai. Târgul este căutat pentru oferta bogată de legume și fructe care vor umple cămările pentru iarnă, dar și de alte produse de sezon.

Astăzi, după doi ani de pauză în care evenimentul nu a mai fost organizat din cauza pandemiei, președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, primarul Târgoviștei, Cristian Stan, secretar executiv PSD Dâmbovița, parlamentarii PSD Carmen Holban, Ionuț Vulpescu, Marian Țachianu, prefectul județului, Claudia Gilia, președintele TSD Dâmbovița, Andrei Tudora, președinți de organizații PSD, consilieri locali, consilieri județeni, au vizitat Târgul de toamnă de la Titu și au intrat în dialog cu dâmbovițenii și producătorii.

Și la această ediție au fost prezentate mărfuri românești, reprezentative pentru domeniile agricol și industrial din județului Dâmbovița.

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, liderul organizației județene a PSD: „Particip de fiecare dată cu plăcere la Târgul Anual de la Titu! După doi ani în care acesta nu s-a mai organizat din cauza pandemiei, e o adevărată plăcere să vedem oamenii din oraș și din împrejurimi la unul dintre cele frumoase târguri din județ.

Îmbucurător este și faptul că mare parte din producătorii și meșteșugarii prezenți sunt din județul nostru. Totodată, am stat de vorbă cu dâmbovițenii care au petrecut câteva ore la Titu despre toate proiectele noastre, de departe cel mai aștepat fiind demararea contractului de proiectare și execuție de lărgire la 4 benzi a DN7 Bâldana-Titu.

Să ne vedem sănătoși anul viitor! Vă dorim tuturor un început de toamnă frumos și liniștit!”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.