//
ECHIPA PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCUITORII COMUNELOR AFLATE ÎN SĂRBĂTOARE Reviewed by Momizat on . Cu ocazia marelui praznic creștin al Adormirii Maicii Domnului, mai multe localități din Dâmbovița și-au sărbătorit ziua, marcată prin manifestări la care au pa Cu ocazia marelui praznic creștin al Adormirii Maicii Domnului, mai multe localități din Dâmbovița și-au sărbătorit ziua, marcată prin manifestări la care au pa Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » ECHIPA PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCUITORII COMUNELOR AFLATE ÎN SĂRBĂTOARE

ECHIPA PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCUITORII COMUNELOR AFLATE ÎN SĂRBĂTOARE

ECHIPA PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCUITORII COMUNELOR AFLATE ÎN SĂRBĂTOARE

Cu ocazia marelui praznic creștin al Adormirii Maicii Domnului, mai multe localități din Dâmbovița și-au sărbătorit ziua, marcată prin manifestări la care au participat mulți fii ai satelor. Și locuitorii din Răcari, Dobra și Văleni-Dâmbovița și-au sărbătorit comunitatea cu momente speciale care au adus un strop de bucurie.

Parlamentari, primari, consilieri și membrii ai PSD Dâmbovița au fost alături de locuitorii și edilii localităților care în ultimele zile s-au aflat în sărbătoare.

Oamenii din Răcari, Dobra și Văleni-Dâmbovița au sărbătorit zilele localităților lor! Ca de fiecare dată, Echipa PSD DÂMBOVIŢA le-a fost alături celor care au ieșit din case, respectând regulile stricte dictate de pandemie, și au participat la micile evenimente dedicate zilelor comunităților în care trăiesc. Ne bucură faptul că oamenii au putut lăsa grijile de o parte și au avut, atât cât de mult ne permit vremurile, o zi liniștită, alături de familiile, prietenii și vecinii lor. Gândurile noastre bune se îndreaptă către toți dâmbovițenii! Un sincer „La Mulți Ani” comunelor care și-au celebrat zilele cu ocazia Sfintei Maria Mare! Fecioara Maria să ne aibă în pază și să ne îndrume pe drumul cel bun!”, a transmis PSD Dâmbovița.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.