//
MAI MULŢI ELEVI AI ŞCOLII GIMNAZIALE MĂNEŞTI AU PARTICIPAT LA O ACŢIUNE DE ÎMPĂDURIRE, ALĂTURI DE SILVICULTORI Reviewed by Momizat on . Sfârşitul perioadei cunoscute sub numele de „Luna Pădurii„ a fost marcat în  Dâmboviţa printr-o acţiune de împădurire la care au participat, alături de silvicul Sfârşitul perioadei cunoscute sub numele de „Luna Pădurii„ a fost marcat în  Dâmboviţa printr-o acţiune de împădurire la care au participat, alături de silvicul Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » MAI MULŢI ELEVI AI ŞCOLII GIMNAZIALE MĂNEŞTI AU PARTICIPAT LA O ACŢIUNE DE ÎMPĂDURIRE, ALĂTURI DE SILVICULTORI

MAI MULŢI ELEVI AI ŞCOLII GIMNAZIALE MĂNEŞTI AU PARTICIPAT LA O ACŢIUNE DE ÎMPĂDURIRE, ALĂTURI DE SILVICULTORI

MAI MULŢI ELEVI AI ŞCOLII GIMNAZIALE MĂNEŞTI AU PARTICIPAT LA O ACŢIUNE DE ÎMPĂDURIRE, ALĂTURI DE SILVICULTORI

Sfârşitul perioadei cunoscute sub numele de „Luna Pădurii„ a fost marcat în  Dâmboviţa printr-o acţiune de împădurire la care au participat, alături de silvicultori, 20 de elevi ai Şcolii Gimnaziale din Măneşti. Pe o suprafaţă de 1.17 hectare, Ocolul Silvic Sturzeni a înființat o plantație de aproximativ 6000 de frasini și paltini, iar ajutorul elevilor a fost binevenit. Pe de altă parte, copiii au avut parte de câteva ore de mişcare în aer liber.

După ce silvicultorii le-au explicat cum trebuie să planteze, elevii au trecut de la teorie la practică şi s-au descurcat foarte bine.

Privitor la participarea elevilor la această acţiune, Larisa Alexandrescu, director al Şcolii Gimnaziale Măneşti, ne-a spus:

Respirăm aer curat. Ajutăm la împădurire sub mesajul Romsilva contează pentru viitor. Este prima acţiune de acest gen la care participăm şi ne dorim o continuitate în aceste acţiuni. Şi vom veni să vedem dacă aceşti copăcei vor prinde viaţă.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.