//
EUROPARLAMENTARE 2019 – NORICA NICOLAI, CANDIDAT ALDE, PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN: „REFERENDUMUL – MIJLOC DE CAMPANIE ELECTORALĂ” Reviewed by Momizat on . Europarlamentarul Norica Nicolai, care dechide lista candidaţilor ALDE pentru Parlamentul European, s-a aflat, recent, în Dâmboviţa. În cadrul conferinţei de pr Europarlamentarul Norica Nicolai, care dechide lista candidaţilor ALDE pentru Parlamentul European, s-a aflat, recent, în Dâmboviţa. În cadrul conferinţei de pr Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » EUROPARLAMENTARE 2019 – NORICA NICOLAI, CANDIDAT ALDE, PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN: „REFERENDUMUL – MIJLOC DE CAMPANIE ELECTORALĂ”

EUROPARLAMENTARE 2019 – NORICA NICOLAI, CANDIDAT ALDE, PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN: „REFERENDUMUL – MIJLOC DE CAMPANIE ELECTORALĂ”

EUROPARLAMENTARE 2019 – NORICA NICOLAI, CANDIDAT ALDE, PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN: „REFERENDUMUL – MIJLOC DE CAMPANIE ELECTORALĂ”

Europarlamentarul Norica Nicolai, care dechide lista candidaţilor ALDE pentru Parlamentul European, s-a aflat, recent, în Dâmboviţa. În cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o la Târgovişte, Norica Nicolai a vorbit şi despre referendumul de duminică, subiect pe marginea căruia, candidatul ALDE a precizat:

În buna tradiţie românească, cu politicieni destul de miopi şi iresponsabili, referendumul este transformat într-un mijloc de campanie electorală. (…) Întrebările domnului preşedinte sunt de o incoerenţă pe care nu mi-aş fi pututu-o imagina, cel puţin la începutul mandatului lui Klaus Iohannis, după aceea, m-am lămurit. Fie că nu poate, fie că nu vrea. Sunt două întrebări, pe care, într-o rigoare juridică, e greu să le admiţi (…) Ambele întrebări reclamă modificări ale Constituţiei. Nu am sentimentul că populaţia este interesată – sau cel puţin cei cu care am discutat eu – nu aveau nici un fel de interes. E şi foarte greu când nu înţelegi a doua întrebare să răspunzi ceva logic. Cred că referendumul va fi invalidat. ALDE a decis să nu susţină acest referendum. Regretul meu este că referendumul este o instituţie democratică, de consultare serioasă a populaţiei. Ori, noi am aruncat-o şi pe asta în derizoriu, ca pe multe alte instituţii democratice” – a subliniat Norica Nicolai.

La comanda ALDE, cod unic 41190002

About The Author

Number of Entries : 1569

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.