//
EXPLOZIE ÎNTR-UN APARTAMENT DIN TÂRGOVIȘTE Reviewed by Momizat on . O explozie s-a produs azi-noapte în apartamentul unui bloc din municipiul Târgoviște. Un bărbat a fost rănit  și s-au înregistrat câteva pagube materiale. Explo O explozie s-a produs azi-noapte în apartamentul unui bloc din municipiul Târgoviște. Un bărbat a fost rănit  și s-au înregistrat câteva pagube materiale. Explo Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » EXPLOZIE ÎNTR-UN APARTAMENT DIN TÂRGOVIȘTE

EXPLOZIE ÎNTR-UN APARTAMENT DIN TÂRGOVIȘTE

EXPLOZIE ÎNTR-UN APARTAMENT DIN TÂRGOVIȘTE

O explozie s-a produs azi-noapte în apartamentul unui bloc din municipiul Târgoviște. Un bărbat a fost rănit  și s-au înregistrat câteva pagube materiale.

Explozia care s-a produs în apartament a fost urmată de un început de incendiu în care au ars furtunul de la aragaz și materiale textile. Un bărbat în vârstă de 57 de ani care a suferit arsuri la nivelul feței, a fost evacuat de pompieri și a primit îngrijiri medicale de la echipajul ambulanței aflat la fața locului. La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu este afectata structura de rezistență a blocului, dar a fost solicitat inspectoratul de stat în construcții pentru efectuarea unor verificări de specialitate. Au fost afectate ușa de la intrarea în bloc, ușa, ferestrele și balconul apartamentului în care s a produs deflagrația și au fost avariate trei mașini parcate în apropiere.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.