//
FORȚA DREPTEI A ORGANIZAT, LA BUCUREȘTI, CONFERINȚA NAȚIONALĂ. DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU: ”FORȚA DREPTEI ESTE ADEVĂRATUL PARTID LIBERAL DIN ROMÂNIA” Reviewed by Momizat on . În prezența a 1400 de delegați veniți din toată țara, ieri, a avut loc Conferința Națională a partidului Forța Dreptei, eveniment politic găzduit de Aula Univer În prezența a 1400 de delegați veniți din toată țara, ieri, a avut loc Conferința Națională a partidului Forța Dreptei, eveniment politic găzduit de Aula Univer Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » FORȚA DREPTEI A ORGANIZAT, LA BUCUREȘTI, CONFERINȚA NAȚIONALĂ. DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU: ”FORȚA DREPTEI ESTE ADEVĂRATUL PARTID LIBERAL DIN ROMÂNIA”

FORȚA DREPTEI A ORGANIZAT, LA BUCUREȘTI, CONFERINȚA NAȚIONALĂ. DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU: ”FORȚA DREPTEI ESTE ADEVĂRATUL PARTID LIBERAL DIN ROMÂNIA”

FORȚA DREPTEI A ORGANIZAT, LA BUCUREȘTI, CONFERINȚA NAȚIONALĂ. DEPUTATUL GABRIEL PLĂIAȘU: ”FORȚA DREPTEI ESTE ADEVĂRATUL PARTID LIBERAL DIN ROMÂNIA”

În prezența a 1400 de delegați veniți din toată țara, ieri, a avut loc Conferința Națională a partidului Forța Dreptei, eveniment politic găzduit de Aula Universității Politehnica din București. Organizația Județeană Dâmbovița a fost reprezentată de o delegație de 61 de membri ai Forța Dreptei și a fost condusă de deputatul Gabriel Plăiașu, președintele Organizației și membru fondator al partidului condus de Ludovic Orban.

În cadrul Conferinței intitulate ”Forța de a reuși”, a fost adoptată strategia Forța Dreptei pentru anul 2024 – un an electoral foarte concentrat și extrem de important pentru România – și a stabilit calendarul alegerilor interne ale partidului.

Programul Forța Dreptei este structurat pe 12 obiective pe care și le asumă, acestea fiind dezbătute și în cadrul Conferinței Naționale:

 • Mai multă libertate: o creștere economică de 5%, bazată pe investiții sănătoase;
 • Zero privilegii;
 • Fără risipă: o reformă autentică a companiilor de stat;
 • Mai puține taxe;
 • Mai mult capital românesc;
 • Mai puțină birocrație;
 • Mai multă competență și transparență administrativă;
 • Mai multă implicare internațională și mai multe fonduri europene;
 • Mai puțină corupție și Securitate și mai multă justiție;
 • Mai multă educație;
 • Mai multă sănătate;
 • Mai multe drepturi electorale

La eveniment, au fost prezenți primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, reprezentanți ai opoziției democratice din România. Deputatul Gabriel Plăiașu, președintele Organizației Forța Dreptei Dâmbovița și membru fondator al partidului, a precizat că cei care au luat cuvântul de la tribuna Conferinței au vorbit despre importanța adevăratei forțe politice de dreapta, a liberalismului real, care susține mediul de afaceri și așază România pe drumul dezvoltării.

Parlamentarul a subliniat: ”Prin măsurile susținute și promovate, prin poziția sa fermă de apărare a principiilor democratice și a valorilor naționale, de încurajare a muncii și a inițiativei, Forța Dreptei a demonstrat încă de la înființare că este adevăratul partid liberal din România, care îi poate reprezenta pe românii care nu vor uita că actualul PNL le-a trădat încrederea fără remușcare, preferând să devină anexa PSD. Forța Dreptei înseamnă Forța de a reuși!”, a precizat deputatul Gabriel Plăiașu.

About The Author

Number of Entries : 1638

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.