//
FUNDAŢIA PENTRU COPII „ŞANSA LA VIITOR” SE IMPLICĂ ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA COVID – 19 Reviewed by Momizat on . Fundația pentru copii Șansa la viitor se alătură Asociației Dăruiește Viața în lupta împotriva COVID-19, prin redirecționarea banilor primiți prin donații. Fundația pentru copii Șansa la viitor se alătură Asociației Dăruiește Viața în lupta împotriva COVID-19, prin redirecționarea banilor primiți prin donații. Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » FUNDAŢIA PENTRU COPII „ŞANSA LA VIITOR” SE IMPLICĂ ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA COVID – 19

FUNDAŢIA PENTRU COPII „ŞANSA LA VIITOR” SE IMPLICĂ ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA COVID – 19

FUNDAŢIA PENTRU COPII „ŞANSA LA VIITOR” SE IMPLICĂ ÎN LUPTA ÎMPOTRIVA COVID – 19

Fundația pentru copii Șansa la viitor se alătură Asociației Dăruiește Viața în lupta împotriva COVID-19, prin redirecționarea banilor primiți prin donații. 

            Fundația pentru copii Șansa la Viitor se alătură inițiativei Asociației Dăruiește Viață de combatere a coronavirusului COVID-19 în România, care a anunțat că toate donațiile primite, începând cu data de 11 martie, vor fi redirecționate către sprijinirea eforturilor derulate de instituțiile care gestionează criza, pentru consolidarea capacității sistemului medical românesc de prevenire și tratare a pacienților. 

            Începând cu 15 martie, Fundația pentru copii Șansa la Viitor va redirecționa toți banii primiți prin donații către Asociația Dăruiește Viață în vederea achiziționării de materiale și echipamente medicale pentru tratarea celor infectați cu coronavirus. Donațiile prin SMS la 8844 cu textul IUVO, donațiile în cont, de la Banca Raiffeisen Bank AgentiaSincai:  CONT RON – RO16 RZBR 0000 0600 2111 2O31, CONT EURO – RO08 RZBR 0000 0600 2138 2541 sau orice altă formă de donație.

            „Echipa Fundației pentru copii Șansa la Viitor a înţeles gravitatea acestei situații și dorește să se implice în combaterea pe plan medical a acestui virus periculos. Astfel că, pentru siguranța viitorului nostru, am decis ca sumele strânse din donații începând cu data de 15 martie, să fie redirectionate catre Asociația Dăruiește Viață, care va folosi banii pentru pentru echipamentele și consumabilele necesare luptei împotriva COVID-19”, a declarat Claudia Alexa, co-fondator Fundația pentru copii Șansă la Viitor.

Despre Dăruiește Viață

            Asociația Dăruiește Viață a fost fondată în 2012 de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, continuând astfel munca începută în regim de voluntariat de sprijinire a bolnavilor de cancer și dotare a unităților medicale din România. De la înființare, Dăruiește Viață a schimbat un Ordin de Ministru, a oferit sprijin bolnavilor de cancer în relația cu Autoritățile, a modernizat mai multe secții de oncologie din țară (Brașov, Timișoara, Cluj, București), a triplat capacitatea de transplant a României, construind 20 de camere sterile și a demarat cel mai mai proiect de implicare socială din ultimii ani: construcția Primului Spital Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Traumă. În prezent, peste 300.000 de persoane fizice și peste 4.000 de companii fac parte din comunitatea #NoiFacemUnSpital.

Despre Fundația pentru copii Șansă la Viitor

            Fondată în 2017, sub deviza „Schimbăm viitorul cu fiecare copil sănătos în parte”, Fundația pentru copii Șansa la Viitor caută să identifice cazurile care au nevoie de sprijin în vederea recuperării/îmbunătățirii stării de sănătate, oferind suport prin susținerea terapiilor de recuperare medicală din punct de vedere neuromotor. Astfel că, fundația vine în întâmpinarea persoanelor din medii defavorizate, oferind copiilor născuți prematur, care dezvoltă afecțiuni neuromotorii, șansa la recuperare, prin terapii și tratamente corespunzătoare
            Fundația a construit un Centru de Sănătate Pediatrică, situat în sectorul 2 al Capitalei, unde o echipă de specialiști lucrează zilnic la evaluarea pacienților și efectuarea sedințelor de kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic/reflexogen, terapie Fasciala, logopedie, psihologie pediatrică și terapii complementare.

         

About The Author

Number of Entries : 1673

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.