//
FURNIZAREA APEI ÎN COMUNA PRODULEȘTI, ÎNTRERUPTĂ PENTRU CÂTEVA ORE Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei în comuna Produlești în data de 19.05.2022 între orele 08:00-16:00, pentru igien Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei în comuna Produlești în data de 19.05.2022 între orele 08:00-16:00, pentru igien Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » FURNIZAREA APEI ÎN COMUNA PRODULEȘTI, ÎNTRERUPTĂ PENTRU CÂTEVA ORE

FURNIZAREA APEI ÎN COMUNA PRODULEȘTI, ÎNTRERUPTĂ PENTRU CÂTEVA ORE

FURNIZAREA APEI ÎN COMUNA PRODULEȘTI, ÎNTRERUPTĂ PENTRU CÂTEVA ORE

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei în comuna Produlești în data de 19.05.2022 între orele 08:00-16:00, pentru igienizarea rezervorului de înmagazinare apă potabilă.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița le cere scuze abonaților pentru disconfortul creat.

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.