//
FURNIZAREA APEI, ÎNTRERUPTĂ ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că, pentru lucrări de igienizare la bazinul de stocare apă potabilă, se va întrerupe furnizarea apei potabile în Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că, pentru lucrări de igienizare la bazinul de stocare apă potabilă, se va întrerupe furnizarea apei potabile în Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » FURNIZAREA APEI, ÎNTRERUPTĂ ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI

FURNIZAREA APEI, ÎNTRERUPTĂ ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI

FURNIZAREA APEI, ÎNTRERUPTĂ ÎN MAI MULTE LOCALITĂȚI

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că, pentru lucrări de igienizare la bazinul de stocare apă potabilă, se va întrerupe furnizarea apei potabile în următoarele localități:

  • în data de 19.09.2022, între orele 06:0016:00, în comuna Șelaru;
  • în comuna Vișina în data de 19.09.2022, între orele 06:0016:00;
  • în data de 19.09.2022, între orele 06:0020:00, în comuna Mătăsaru, satele Mătăsaru, Crețulesti și Odaia Turcului;
  • în localitățile Ionești, Greci, Gherghești, Potlogeni Deal din comuna Petrești în data de 20.09.2022, între orele 06:00-20:00.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Reprezentanții Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița le cer scuze abonaților pentru disconfortul creat.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.