//
FURNIZAREA APEI, ÎNTRERUPTĂ (ŞI) LA MORENI Reviewed by Momizat on . ANUNT S.C. Compania de Apa Targoviste-Dambovita S.A. anunta intreruperea furnizarii apei potabile din sursa Paltinu, in municipiul Moreni, in data de 04.12.2014 ANUNT S.C. Compania de Apa Targoviste-Dambovita S.A. anunta intreruperea furnizarii apei potabile din sursa Paltinu, in municipiul Moreni, in data de 04.12.2014 Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » FURNIZAREA APEI, ÎNTRERUPTĂ (ŞI) LA MORENI

FURNIZAREA APEI, ÎNTRERUPTĂ (ŞI) LA MORENI

FURNIZAREA APEI, ÎNTRERUPTĂ (ŞI) LA MORENI

ANUNT

S.C. Compania de Apa Targoviste-Dambovita S.A. anunta intreruperea furnizarii apei potabile din sursa Paltinu, in municipiul Moreni, in data de 04.12.2014, pentru aproximativ 14 de ore incepand cu orele 04:00.

Apa va fi oprita complet pe strazile: Baronesti, Ana Ipatescu (zona case), Spiresti, Soarelui, Plaiului, Romana, Eroilor, Sangeris, Horia Closca si Crisan, Victoriei, Mihai Viteazul, Ion Negoescu, Panduri, Libertatii si Democratiei.

In restul municipiului apa va fi furnizata in regim de avarie, dupa urmatorul program:

  • 05:00 – 09:00
  • 17:00 – 20:00

Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale.

Inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

BIROUL DE PRESA AL COMPANIEI DE APA TARGOVISTE DAMBOVITA

About The Author

Number of Entries : 1690

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.