//
FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA BILCIUREȘTI Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că va fi întreruptă furnizarea apei potabile în Comuna Bilciurești, în data de 17.05.2024, între orele 08:00 - 2 Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că va fi întreruptă furnizarea apei potabile în Comuna Bilciurești, în data de 17.05.2024, între orele 08:00 - 2 Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA BILCIUREȘTI

FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA BILCIUREȘTI

FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN COMUNA BILCIUREȘTI

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că va fi întreruptă furnizarea apei potabile în Comuna Bilciurești, în data de 17.05.2024, între orele 08:00 – 20:00, pentru igienizarea periodica a bazinului de apă potabilă.                       

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

            Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

  

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.