//
FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN MORENI Reviewed by Momizat on . COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE - COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că se va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 22.06.2022, începând cu ora 06:00 și până la COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE - COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că se va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 22.06.2022, începând cu ora 06:00 și până la Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN MORENI

FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN MORENI

FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN MORENI

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE – COMUNICAT DE PRESĂ

Vă informăm că se va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 22.06.2022, începând cu ora 06:00 și până la remediere, în Municipiul Moreni, Bd. Republicii (de la intersecția cu str. Mihai Eminescu până la str. Mistrețu), Bd. Petrolului, Bd. 22 Decembrie (cu străzile adiacente) și cartierul Țuicani, pentru remedierea unei avarii la conducta de distribuție apă potabilă DN 500.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

About The Author

Number of Entries : 1683

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.