//
FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN PUCIOASA Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se oprește furnizarea apei potabile, în data de 01.11.2022, între orele 09:00-18:00, pe străzile: Fântânelor Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se oprește furnizarea apei potabile, în data de 01.11.2022, între orele 09:00-18:00, pe străzile: Fântânelor Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN PUCIOASA

FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN PUCIOASA

FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN PUCIOASA

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se oprește furnizarea apei potabile, în data de 01.11.2022, între orele 09:00-18:00, pe străzile: Fântânelor (parțial), Aleea Ardealului (tronson cuprins între str. Fântânelelor și B-dul Gării), Florin Popescu, Sg. Erou Nicolae Marius, Bl. 1 și 2 Parc și Piața Centrală din orașul Pucioasa, pentru lucrări de racordare a străzii 9 Mai și Magazin Penny la conducta nouă CNI.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

About The Author

Number of Entries : 1761

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.