//
FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ LA COJASCA Reviewed by Momizat on . Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Cojasca, în zilele de 09.11.2023 și 10.11.2023, între orele 1 Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Cojasca, în zilele de 09.11.2023 și 10.11.2023, între orele 1 Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ LA COJASCA

FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ LA COJASCA

FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ LA COJASCA

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița informează că se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Cojasca, în zilele de 09.11.2023 și 10.11.2023, între orele 10:00-15:00, din cauza întreruperii energiei electrice la Stația de pompare apă potabilă – Lucrări programate S.C. Electrica.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Reprezentanții CATD le cer scuze abonaților pentru disconfortul creat și îi asigură că echipele de intervenție depun toate eforturile pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de această întrerupere a furnizării apei potabile.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.