//
FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN CÂTEVA ZONE DIN JURUL TÂRGOVIȘTEI Reviewed by Momizat on . COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că din cauza unor revizii la rețeaua de energie electrică efectuate de ELECTRICA se va întrerupe alimentarea cu apă în data de 08 COMUNICAT DE PRESĂ Vă informăm că din cauza unor revizii la rețeaua de energie electrică efectuate de ELECTRICA se va întrerupe alimentarea cu apă în data de 08 Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN CÂTEVA ZONE DIN JURUL TÂRGOVIȘTEI

FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN CÂTEVA ZONE DIN JURUL TÂRGOVIȘTEI

FURNIZAREA APEI POTABILE, ÎNTRERUPTĂ ÎN CÂTEVA ZONE DIN JURUL TÂRGOVIȘTEI

COMUNICAT DE PRESĂ

Vă informăm că din cauza unor revizii la rețeaua de energie electrică efectuate de ELECTRICA se va întrerupe alimentarea cu apă în data de 08.12.2022, între orele 08:00-16:00, in următoarele zone:

  • pe strada Gura Văi din comuna Răzvad, sat Valea Voievozilor;
  • în zona Mănăstirea Dealu, Valea Sasului și General Heruvim din comuna Aninoasa și SPAU – rile de pe str. Via Solarino.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA

About The Author

Number of Entries : 1691

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.