//
GABRIEL PLĂIAȘU, DEPUTAT DE DÂMBOVIȚA: ”ACTUL ISTORIC DE LA 1 DECEMBRIE 1918 RĂMÂNE SCRIS NU DOAR ÎN CĂRȚILE DE ISTORIE, CI ȘI ÎN INIMA NOASTRĂ” Reviewed by Momizat on . Cu ocazia Zilei Naționale a Ronâniei, deputatul Gabriel Plăiașu a transmis un mesaj în care a subliniat importanța unități naționale, mai ales la ceasuri de cum Cu ocazia Zilei Naționale a Ronâniei, deputatul Gabriel Plăiașu a transmis un mesaj în care a subliniat importanța unități naționale, mai ales la ceasuri de cum Rating: 0
You Are Here: Home » Politica » GABRIEL PLĂIAȘU, DEPUTAT DE DÂMBOVIȚA: ”ACTUL ISTORIC DE LA 1 DECEMBRIE 1918 RĂMÂNE SCRIS NU DOAR ÎN CĂRȚILE DE ISTORIE, CI ȘI ÎN INIMA NOASTRĂ”

GABRIEL PLĂIAȘU, DEPUTAT DE DÂMBOVIȚA: ”ACTUL ISTORIC DE LA 1 DECEMBRIE 1918 RĂMÂNE SCRIS NU DOAR ÎN CĂRȚILE DE ISTORIE, CI ȘI ÎN INIMA NOASTRĂ”

GABRIEL PLĂIAȘU, DEPUTAT DE DÂMBOVIȚA: ”ACTUL ISTORIC DE LA 1 DECEMBRIE 1918 RĂMÂNE SCRIS NU DOAR ÎN CĂRȚILE DE ISTORIE, CI ȘI ÎN INIMA NOASTRĂ”

Cu ocazia Zilei Naționale a Ronâniei, deputatul Gabriel Plăiașu a transmis un mesaj în care a subliniat importanța unități naționale, mai ales la ceasuri de cumpănă: „Dragi români! Nu putem să nu întâmpinăm Ziua Națională a României, ca în fiecare an, cu un gând pios, ridicat la înălțimea celor care au făcut posibilă Unirea cea Mare, cu recunoștința vie față de cei care s-au jertfit pe câmpurile de luptă, dar și cu nesfârșită emoție. Astăzi, Țara îmbracă vesmântul strămoșesc, țesut din speranțele acestui neam, dar și din suferința cu care a fost adesea încercat, cu firele roș-galbene-albastre care vibrează în Tricolor. Astăzi, mai mult ca oricând, înțelegem că Actul istoric de la 1 Decembrie 1918 rămâne scris nu doar în cărțile de Istorie, ci și în gândul și în inima noastră, fiind momentul luminos care ne va călăuzi pașii și ne va arăta, mai cu seamă în clipele grele, că Unitatea este cea care ne dă puterea de a depăși orice obstacol.   

Și acum România traversează momente de încercare, fiind tot mai multe zile înnegurate de grijile, temerile și problemele zilnice. Se cuvine să ne găsim reazemul în faptele glorioase ale neamului nostru, fără să uităm o clipă că înaintașii noștri au răzbit la ceas de cumpănă cu credință nestrămutată și curaj. Și, mai ales, trebuie să căutăm puterea în unire și în solidaritate, cu convingerea că împreună vom reuși, așa cum am reușit în clipele de răscruce ale Istoriei.

Cu ochii îndreptați spre Tricolor, să cântăm cu aceeași înaltă trăire ”Deșteaptă-te, Române” și să privim cu încredere la ziua de mâine! La mulți ani, România! La mulți ani Români!”, a spus deputatul Gabriel Plăiașu.

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.