//
GĂEŞTI, 28-29 OCTOMBRIE: FESTIVALUL NAŢIONAL DE UMOR „POVESTEA VORBEI” Reviewed by Momizat on . Comunicat de presă          Primăria, Consiliul Local Găești și Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” invită publicul și mass media la cea de-a XV-a ediție a Festiv Comunicat de presă          Primăria, Consiliul Local Găești și Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” invită publicul și mass media la cea de-a XV-a ediție a Festiv Rating: 0
You Are Here: Home » Administratie » GĂEŞTI, 28-29 OCTOMBRIE: FESTIVALUL NAŢIONAL DE UMOR „POVESTEA VORBEI”

GĂEŞTI, 28-29 OCTOMBRIE: FESTIVALUL NAŢIONAL DE UMOR „POVESTEA VORBEI”

GĂEŞTI, 28-29 OCTOMBRIE: FESTIVALUL NAŢIONAL DE UMOR „POVESTEA VORBEI”

Comunicat de presă

         Primăria, Consiliul Local Găești și Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” invită publicul și mass media la cea de-a XV-a ediție a Festivalului Național de Umor ”Povestea Vorbei”, care va avea loc în perioada 28 – 29 octombrie 2016, în sala de spectacole a Casei de Cultură.

         Pe 28 octombrie, începând cu ora 16.30, trupe  de artiști amatori și interpreți din întreaga țară vor intra în concurs, iar sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 17.00, va avea loc Gala Laureaților. În cadrul spectacolului, vor primi Diplome de Excelență artiștii amatori găeșteni care au jucat în trupele de umor locale de-a lungul timpului.

Formația ”Anton Pann” a Casei de Cultură ”Dumitru Stanciu” va evolua pe scenă sâmbătă, în afara concursului, cu piesa ”Nu aduce anul…”, semnată de regizorul Antoniu Vasile Berenyi. Din juriu fac parte renumiții actori de comedie Andrei Duban și Jean Paler, care vor susține un recital spectaculos în încheierea evenimentului.

         Intrarea este liberă.

 

Director Casa de Cultură

”Dumitru Stanciu”,

Andreea Duță

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.