//
GĂEŞTI: A FOST INAUGURAT, OFICIAL, UN CENTRU PENTRU RECUPERAREA COPIILOR CU DIZABILITĂŢI Reviewed by Momizat on . La Găeşti a fost inaugurat, oficial, un centru destinat recuperării copiilor cu dizabilităţi, investiție în valoare totală de 280.000 de Euro. Având o capacitat La Găeşti a fost inaugurat, oficial, un centru destinat recuperării copiilor cu dizabilităţi, investiție în valoare totală de 280.000 de Euro. Având o capacitat Rating: 0
You Are Here: Home » Diverse » GĂEŞTI: A FOST INAUGURAT, OFICIAL, UN CENTRU PENTRU RECUPERAREA COPIILOR CU DIZABILITĂŢI

GĂEŞTI: A FOST INAUGURAT, OFICIAL, UN CENTRU PENTRU RECUPERAREA COPIILOR CU DIZABILITĂŢI

GĂEŞTI: A FOST INAUGURAT, OFICIAL, UN CENTRU PENTRU RECUPERAREA COPIILOR CU DIZABILITĂŢI

La Găeşti a fost inaugurat, oficial, un centru destinat recuperării copiilor cu dizabilităţi, investiție în valoare totală de 280.000 de Euro.

Având o capacitate de 35 de locuri, centrul a fost realizat cu sprijinul Fundației SERA România, care a alocat suma de 200.000 de Euro, dar și cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, care a avut o contribuție de 80.000 de Euro.

În județul Dâmbovița, sunt 1.588 de copii cu dizabilități, care au nevoie de ajutor specializat, dintre care 135 sunt din oraşul Găești și localitățile învecinate.

În cadrul centrului, copiii vor beneficia, gratuit, de servicii educaționale și medicale specializate, scopul acestor activități fiind acela de a susține buna dezvoltare, dar și integrarea acestora în societate. Şi părinţii copiilor care vor fi îngrijiţi aici vor avea parte de un sprijin binevenit şi de consiliere din partea medicilor specialişti.

 

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.