//
GRĂDINA ZOOLOGICĂ TÂRGOVIŞTE: ANIMALELE CARNIVORE NU AU FOST HRĂNITE CU CÂINI COMUNITARI Reviewed by Momizat on .   COMUNICAT DE PRESĂ   În urma apariției în spațiul public a unor informații false în legătură cu activitatea curentă a Grădinii Zoologice din Târgoviște și dup   COMUNICAT DE PRESĂ   În urma apariției în spațiul public a unor informații false în legătură cu activitatea curentă a Grădinii Zoologice din Târgoviște și dup Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » GRĂDINA ZOOLOGICĂ TÂRGOVIŞTE: ANIMALELE CARNIVORE NU AU FOST HRĂNITE CU CÂINI COMUNITARI

GRĂDINA ZOOLOGICĂ TÂRGOVIŞTE: ANIMALELE CARNIVORE NU AU FOST HRĂNITE CU CÂINI COMUNITARI

GRĂDINA ZOOLOGICĂ TÂRGOVIŞTE: ANIMALELE CARNIVORE NU AU FOST HRĂNITE CU CÂINI COMUNITARI

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

În urma apariției în spațiul public a unor informații false în legătură cu activitatea curentă a Grădinii Zoologice din Târgoviște și după verificările efectuate în data de 12.04.2016, facem următoarele precizări:

  • Potrivit prevederilor legale în vigoare, animalele carnivore ținute în captivitate beneficiază de o rație furajeră zilnică de 10 – 11 kg de carne, în funcție de talia animalului. Rația de carne este asigurată prin achiziționarea de carne de cal, pasăre sau organe de vită de la furnizori, prin documente legale.
  • În Grădina Zoologică Târgoviște sunt montate, din anul 2015, camere de supraveghere video, care monitorizează atât comportamentul animalelor, cât și acțiunile personalului care se ocupă de îngrijire, acest lucru fiind o dovadă clară a faptului că hrănirea animalelor se face conform prevederilor legale.
  • Controlul efectuat în data de 12.04.2016 de către Direcția Sanitar Veterinară, urmare a acuzațiilor formulate de doamna Cristina Păun, a demonstrat că animalele carnivore din Grădina Zoologică Târgoviște nu au fost hrănite cu câini comunitari, reclamațiile dovedindu-se nefondate.

Facem apel la cei care propagă în spațiul public anumite informații să realizeze o minimă verificare a acestora, publicarea lor afectând în mod direct imaginea și munca unor oameni care își respectă atribuțiile de serviciu.

                                                                    Grădina Zoologică Târgoviște

About The Author

Number of Entries : 1083

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.