//
GRĂDINIŢĂ NOUĂ ŞI MODERNĂ LA I.L. CARAGIALE Reviewed by Momizat on . Astăzi a fost inaugurată o grădiniţă modernă în comuna I.L. Cargiale, satul Ghirdoveni, preşcolarii de aici putând să-şi desfăşoare activităţile specifice, înce Astăzi a fost inaugurată o grădiniţă modernă în comuna I.L. Cargiale, satul Ghirdoveni, preşcolarii de aici putând să-şi desfăşoare activităţile specifice, înce Rating: 0
You Are Here: Home » Recomandate » GRĂDINIŢĂ NOUĂ ŞI MODERNĂ LA I.L. CARAGIALE

GRĂDINIŢĂ NOUĂ ŞI MODERNĂ LA I.L. CARAGIALE

GRĂDINIŢĂ NOUĂ ŞI MODERNĂ LA I.L. CARAGIALE

Astăzi a fost inaugurată o grădiniţă modernă în comuna I.L. Cargiale, satul Ghirdoveni, preşcolarii de aici putând să-şi desfăşoare activităţile specifice, începând de mâine, în săli de clasă primitoare şi bine dotate.

Unitatea de învăţământ a fost construită prin fonduri europene, atrase prin GAL Dărmăneşti – Cargiale – Vlădeni, valoarea investiţiei ridicându-se la 883.841 lei, valoarea nerambursabilă fiind de 748.265 lei.

La inaugurare a fost prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, alături de autorităţi locale şi cetăţeni ai comunei. Adrian Ţuţuianu a punctat importanţa acestui obiectiv pentru comunitate.

ILCJPG ILC 1 ilc 3 ilc 4 ilc 6

About The Author

Number of Entries : 1682

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.